Úgy érzem sosem lesz barátom. Mit tehetnék ez ellen? Hogyan változzak meg?
Figyelt kérdés
Eddig nem érdekeltem senkit, kivéve egy olyan srácot akinek van valami beütése, meg az öregeket/idősebb munkásokat. Akárhol vagyok és látok egy olyan pasit aki megtetszik, simán átnéz rajtam és ilyenkor szomorú leszek, egy fiú sem mondott nekem kedves dolgokat és senki nem volt még belém szerelmes. Nekem hiányzik egy olyan ember akivel jól érzem magam, mert a legjobb barátnőmön kívül nincs ilyen, persze örülök neki, hogy legalább ő van de az más. Rossz egyedül feküdni, egyedül kelni, ha bajom van nem hívhatom fel, nem oszthatom meg vele az érzéseimet, nem véd meg, nem vigasztal, nem örül velem együtt és még sorolhatnám. Bezzeg az öregemberek csak úgy tudnak vigyorogni meg beszélni. Valamelyik kedves dolgokat mond és mindig arra gondolok, hogy ezt bárcsak valami fiatal mondta volna. Már lassan kezdek belenyugodni, hogy nekem csak ilyenek vannak megírva. Igazából ez az én hibám is mert önbizalom hiányos vagyok, de attól még sokat mosolygok meg általában jókedvű vagyok, humorérzékem nagyon van, csak nem szeretek emberek közé menni. De ha valakivel összebarátkozom azzal nagyon jó a kapcsolatom. Nem igazán keresi senki a társaságomat mert kicsit visszahúzódó vagyok és kicsit csendes, de ha kell ki tudom ám nyitni a számat, de amúgy ha valaki beszél hozzám akkor barátságos vagyok. Mit tegyek, hogy valaki felfigyeljen rám is?2012. dec. 14. 22:23
1/7 anonim válasza:
Először is a korodat jó lenne tudni.
3/7 anonim válasza:
Öltözz szépen, legyen mindig megcsinálva a hajad, egy kevés smink. Csúnya nők is tudnak megukból hercegnőt varázsolni (gyakran tapasztalom).
4/7 anonim válasza:
Ugyan ez a szitu,csak épp a "legjobb barátnőm" is hanyagol,szóval átérzem,mit érzel. Kedves utolsó: nekem valamiért nem jön össze,pedig állítólag nem vagyok ronda
5/7 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is ezzel, mint te, eléggé magányosnak érzem magam, ha családon kívül vagyok. Bár hozzám még az öregek sem szólnak. Merre laksz, ha szabad tudni? :P 18f
6/7 anonim válasza:
tudod a legnagyobb erő, a hitben van. Ha te azt gondolod nem lesz pasid és ezt elhiszed akkor az ugyis lesz mer a hited átírhatja a tudatalattid. (agykontroll :)
3 dolog:
-pròbálj nyílt lenni
-mosolyogj mindig
-sokszor képzeld el magad fiuval.
ha ezeket betartod hidd el megtalál a szerelem :)
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám addig,amég vissza nem növesztettem az eredeti hajszínem.Így nem nézek ki olyan kislányosnak,így az öregemberek is lekopnak.Velük ne is foglalkozz,az ilyenek pont az önbizalomhiányra mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!