Miért tekintek ösztönösen szánalommal / undorral ezekre az emberekre?
Csak próbálom megérteni magamat, mert fontosnak tartom az önismeretet, viszont néha elég nehezen megy (elég kaotikusnak érzem a természetemet).
Próbálok rövid és lényegretörő lenni. Egész középiskolás koromban szar formában voltam, utáltam mozogni, legalább 20 kg felesleg mindig volt rajtam. Ezek az ismerőseim soha nem baszogattak miatta. Így 7 évvel középiskola után sikerült összeszednem magamat és kb. 500-600 óra munkából egy év alatt egy külsőre vállalható férfit faragtam magamból. Ők viszont mind elhíztak vagy ránézésre elhízó-félben vannak és valamiért ösztönösen szánalmat / undort érzek ha meglátom őket. Viszont nem értem, hogy miért amikor velük nem volt soha rossz kapcsolatom. Olyan mintha ezt valóban nem irántuk érezném, hanem a régi kövér énem iránt, mintha valamiért magamat látnám bennük. Szerintetek ennek van így értelme?
Parsztosan ez az, amikor valaki elfelejti, hogy honnan jött.
Élet iskolája tantárgy lesz neked szerintem, ha visszahízol, valamiért ápolatlan, elhanyagolt lesz a külsőd, akkor összeáll a kép és lesz egy emberibb hozzáállásod (=lejjebb veszel arcból:) a mások és saját magad gyarlóságához.
Azt jelenti, hogy még mindig önbizalomhiányos vagy, kisebbségi érzésekkel, és KOMPENZÁLSZ. Hiába a külső változás, a lelkiállapotodat nem sikerült megváltoztatni, még mindig gyengének bénának érzed magad.
Egy kiegyensulyozott magabiztos embernek nincs szüksége arra, hogy másokat lenézen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!