Mi van, ha az alkohollal vagyok igazán önmagam és nélküle elmosódott?
Én ugyan így vagyok csak drogokkal, szerencsére olyan komolyakat nem használok, de tudom mire gondolsz. A piát szerintem könnyebb le tenni...csinálj józan heteket, csak hétvégén igyál egy ideig, utána csökkentsd folyamatosan.
Aztán már csak akkor igyál amikor a helyzet úgy hozza, vagy maradj csak a hétvégénél.
Ilyenkor van az hogy vagy sose józanodj ki, vagy pedig amint lehet, menj elvonóra.
Az ilyen köztes lét szarabb, mint a két véglet.
Én voltam korházi elvonón. De az egy kalap szar.
De voltam rehabon is és nem olyan rosz az, mint sokan gondolják. Ott mindenki azt érzi, amit te most. Napról napra könnyebb és megszűnik a sóvárgás. Rá kell szokni a nem piázásra.
De vannak önsegítő csoportok, mint az anonim alkoholisták. Előszőr fura volt, de később nagyon jól éreztem magam a sok nem ivo alkesszel. Ott legalább megértenek és még ha vissza is esnél sem ítélnek el, mert tudják, hogy milyen ez a ,,szakma".
Igazából ezek a lehetőségek vannak. De a többit már magadnak kell elintézni. És hidd el, hogy ez a sóvárgás és értéktelenség érzése is el fog múlni.
Nálam a sör jelenti azt hogy 3-4t naponta le kell gurítanom. Pl van amikor 1 sört megiszok akkor mintha adrenalin lenne bennem. Igaz nem tart sokáig de nagyon jó érzés. Viszont amikor elmegyek futni egy órát akkor vízen kívül semmit sem tudok meginni. Ha sokat iszom pl 8sör 1 délután akkor már eléggé vissza tud vetni fizikailag és szellemileg. Én tudom hogy ez nem lenne jó ha minden nap ennyit innek.
Családban van aki reggel már a kisboltajtaban várja mikor nyit az eladó és gyorsan bedob 2 csavaros kiflit aztán 5:30ig berug mint az albán szamár és alszik 11ig. Utána meg1x ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!