Hogyan tanuljam meg szeretni önmagam?
Attól függ, hogy mi az ami miatt nem szereted önmagadat. Ha pl. a kövérséggel nem tudsz kibékülni (amivel sokan nem tudnak és kb. az emberek negyedét érinti nálunk) akkor a legrosszabb amit tehetsz az az ha megpróbálsz beletörődni.
Mérlegeld a tulajdonságaidat (amikkel problémáid vannak) aszerint, hogy tudnál rajtuk változtatni úgy, hogy neked jobb legyen vagy nem. Ha valami a te ráhatásodon kívül esik akkor azon felesleges görcsölnöd. Ha nem, akkor meg dolgozz rajta.
Ha nem tetszik valami a külsődön, akkor változtass.
Testsúly probléma --> edzés
Arc --> smink, arcápoló krémek
Stb stb
Ez hülyén fog hangzani, de nekem az segített, hogy egyszer így belegondoltam, hogy a testem gyakorlatilag folyamatosan dolgozik, küzd azokkal a dolgokkal amiket vele teszek (cukros, egészségtelen ételek amikre semmi szüksége nincs) és kicsit úgy tekintettem rá mint egy másik entitásra akitől azonban az én életem függ.
Márpedig így, hogy ezen múlik az életem; kicsit más megvilágításba került a szerveim védelme/a szervezetem munkájának megkönnyítése.
És amióta így, egészségesebben élek jobban is nézek ki amit mások is észre vettek amitől meg nőtt az önbecsülésem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!