Aki nem barátom vagy kozeli rokonom azok elott furcsan viselkedek nem beszelek sokat, ha igen akkor full mashogy mint amugy szoktam ott ugymondd visszahuzodok es szent leszek.
Mit tudnék ez elellen tenni? Mert igy a suliba is eleg nehezen meg a barátkozás az uj osztalyban....
Így is önmagad vagy.Hasonló vagyok én is.Új környezetben ismeretlen emberek között inkább csak megfigyelem, hogyan viselkednek,mik a szokások egy adott közösségben.Kik a hangadók,kiket pletykálnak ki folyton.Én mondjuk senkit nem beszélek ki és mindenki megbízhatónak tart.Ezért kedvelnek meg.Akkor már nekem is könnyű, hogy vicces legyek még nagyszájú:-)
2020. dec. 13. 13:37
2/5 anonim válasza:
Hát ez szerintem normális. Sokam visszafogottabbak a beszélgetések elején, amikor még ismerkednek. Mert hát elsőre rázúdítani a teljes személyiséged valakire, na az könnyen sok tud lenni a másiknak. Ha nagyon visszafogott vagy, az más kérdés. Én is olyan voltam. Én azért, mert jó benyomást akartam kelteni, és féltem, hogy valami kínos dolgot mondok. De aztán elkezdtem gondolkodni, hogy ha azokat nem zavarja, akik ismernek, akkor másoknak is megmutatom.
2020. dec. 13. 13:53
3/5 Rajesh válasza:
Szerintem túl visszafogott, illedelmes vagy. Belül felismered h kivel hogy kell társalogni és ember illetve környezetfüggő reakcióid vannak.
Ha valóban nagyjából egyformán akarsz viselkedni és beszél akkor légy egy kicsit agresszív, dühös, szétszórt. Ez a módszer nálam azt eredményezte h nem bírtam megfelelően szelektálni, váltani hozzáállást.
2020. dec. 13. 15:42
4/5 anonim válasza:
Velem ugyanez van, mint a kerdezovel, csak epp en mar 3.eve vagyok a gimiben es meg mindig nem tudtam ezen valtoztatni.
2020. dec. 15. 20:17
5/5 anonim válasza:
Ugyanez van velem is, szinte nem is veszem észre, de az osztályban sokkal másabb vagyok, mint pl a legjobb barátnőmmel.
Ez van, ezen nem tudunk változtatni. En legalábbis nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!