Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem nem találom önmagam?

Úgy érzem nem találom önmagam?

Figyelt kérdés
Minden embernek más személyiséget mutatok, nem kétszínű vagyok, egyszerűen mindenkinek próbáltam olyan személyiséget mutatni amit tudom, hogy kedvelnek. Egyrészt nem akartam olyan lenni mint apám, de olyan régóta tart ez, hogy őszintén nem tudom megmondani, milyen vagyok, milyen a személyiségem, mit szeretek igazán és mit nem...hogyan tudnék ebből kilendülni?

2021. ápr. 7. 02:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Idővel majd kialakul a saját személyiséged. Különben meg semmi rossz nincs abban, ha különböző helyzetekben különbözőképpen, a helyzethez illően viselkedsz.

Én is egy erőszakos apa alatt nőttem fel, és kicsit ilyen voltam, mint amit te írsz, de aztán kialakult a saját személyiségem.

2021. ápr. 7. 03:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!