Miért van annyi magányos és társaságtalan ember?
Internet elterjedésével magyarázom mindezt.
Igazából csak dolgozni járok. Régebben eljártam ide-oda egy két emberhez, de ma már minek? Úgyis felnyomja a face-re, ha van vele valami történés. Mindenkinek van telefonja. Már lottót sem kell elmenni venni, hiszen kitt-katt aztán várhatom a sorsolást. Ha éhes az ember, akkor pedig pizzát rendel. Boltba belehet ugrani munkába menet vagy hazafelé. Aztán ennyi. Moziba menni? Minek, mikor letöltöm és megnézem a filmet.
Nekem hiányoznak azok az idők, amikor a rendörség 18 éves koromban elkobozta a számítógépem és egy évig nem volt világháló sem számomra. Valahogy akkor mintha éltem volna.
57
Meg ugye a sikeresek is csak sikeresekkel állnak szóba...
58
Bizony így van. De ott legalább működik (addig).
A többiek egymással még együttérzésből sem.
Ja amúgy,igazad van.
A lúzerek beszélgetnek lúzerekkel,jó most ez így lekezelően hangzik...
De egy idő után nekik se jó,mert telik az idő,de nem emelkednek fel egymás szava miatt.
Vagyis nem egymást keresik,nem ott vannak ahol akarnak lenni,tehát nem egymástól fognak tanulni...
Ez alapján az elmélet alapján ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!