Mit lehet tenni, ha az ember később jött rá arra, hogy mit akar az életben, de már idősebb?
Fiatalon tengtem-lengtem az életben, nem volt célom. Nem dolgoztam sokat, nem tanultam. Csajoztam, játszottam a gépen, stb. még egy vallási szektába is bekerültem, ahonnan kiléptem... Azt hiszem innen kezdődött a változás.
33 éves vagyok, - noha még mindig huszonévesnek nézek ki- és megtaláltam végre a célomat. Tudom, mit akarok - pl. azt, hol akarok élni (külföldön), mit kellene tanulnom, dolgoznom stb.
De valahogy úgy érzem, öreg vagyok már ehhez a személyiség fejlesztéshez. 18-20 évesen kellett volna megcsinálnom az egyetemet, meg ilyenek.
Lehet kifutottam az időből, és emiatt depressziós vagyok.
Én csak azt látom, hogy az emberek az életüket huszonévesen építik fel. Abban a korban, amit én elszórtam.
Tényleg megvan a célom, csak kicsit öregnek érzem magam. Most gondolj bele, mások 18 évesen járnak egyetemre.
Bevallom elérzékenyültem a kommenteden, igazán jól esett ezt olvasni.
Rendben, nem fogom feladni, és nem leszek depressziós sem. A mai napon hozzálátok a tennivalóimhoz, hogy elérjem a céljaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!