Idegbeteg vagyok ha felcseszi az agyamat, ha valaki néz egy parkoló autóból miközben az utcán megyek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 11:54
3/13 anonim válasza:
Hát ha nem is csesz fel, de engem is zavar.
4/13 anonim válasza:
Engem is zavar, sokszor visszaszólok hogy "nenézzél paraszt"
5/13 anonim válasza:
Hát eléggé az lehetsz...
Én észre sem veszem....
Mégis, hogyan gondolod... Akik várakoznak, egyből kössék be a szemüket, nehogy valakire rátévedjen a tekintetük??
Vannak más pszichés problémáid is?
6/13 anonim válasza:
zavar, vagy anyira irritàl hogy megvernèd, megölnèd? utóbbi esetben mindenkèpp....
7/13 anonim válasza:
4: mifelénk ezt a cickányok szokása.... "mit nézőőőő kötsög????"
:-D
8/13 anonim válasza:
Én is megnézek minden csinos csajt!!!
9/13 anonim válasza:
6# feltètelezzük hogy a kèrdező fiú. Megbàmulja egy mombàzó erre oda megy a "Ne nèzzè k...g!" mondattal XD
10/13 anonim válasza:
Igen.
Egyébként hogy veszed észre, hogy néz? Úgy, hogy nézed. Neked lehet? És, ha ő is idegbe van attól, hogy ránézel? Legyél empatikus és ne nézz. Senkire, sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!