Ez most komoly?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt láttam egy 65 év körüli férfit a Penny parkolóban két nyitott autó ajtó között pisilni.A lánya?(egy 30 év körüli nő)meg azt mondta neki,hogy pisiljál nyugodtan,ha kel.Nem értem most komolyan nem bírta volna ki hazáig?2017. szept. 19. 18:35
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem bírta volna ki.
Az öregedés szar dolog.
Meg az is lehet, hogy beteg volt.
Vagy csak részeg és a lánya nem akarta, hogy a kocsiba csinálja.
2/9 anonim válasza:
Milyen érzés kiakadni más apróbb dolgain, és ezen idegeskedni? Eszméletlen vagy. :) Kritizálj csak mindenkit, alkoss mindenkiről véleményt, ha érted mi történik ha nem, de a lényeg hogy ne foglalkozz saját magaddal, a saját életeddel, legyél egy élettelen ítélkező selejt.
3/9 anonim válasza:
„Ne ítélj, hogy ne ítéltess... Ezt soha ne felejtsétek el, mert soha nem tudhatjátok, hogy akit megítéltek, az milyen szerepet tölt be Isten tenyerén.”
4/9 veterán vas válasza:
Ha ezen így fölháborodsz, akkor kíváncsi lennék, mi lehet a véleményed arról, aki több milliárdot sikkasztott, vagy arról aki megölt egy kisgyereket? :(
5/9 anonim válasza:
Nem tudhatod mifèle betegsèggel küzd. Mondjuk, egy hólyag daganat esetèn műrèt után nem tartogathatod sokáig. Tudom, volt ilyen időszakom...
6/9 anonim válasza:
22 éves, teljesen egészséges lány vagyok, de volt már olyan, hogy inkább közszemlére tettem a hátsó holdudvarom, mert nem hogy hazáig nem bírtam volna ki, úgy ugrottam le egy buszról egy random megállóban, és örültem, hogy egyáltalán a bokros részig sétálás közben nem pisiltem össze magam.
Baromira kellenének közvécék. Az se ártana, ha ingyenesek lennének.
7/9 anonim válasza:
Kérdező Te nem vagy túl értelmes, ugye?
8/9 anonim válasza:
Tèged sem az eszedèrt fognak szeretni.
9/9 anonim válasza:
Mert részeg volt. Sok részeg csinálja az utcán. Kár ezen kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!