A felfelé házasodassal lehet komoly eredményt elérni?
Manapság a nők (vagyis eddig is) a státuszba szeretnek bele nem az emberbe mégis a férfiakat húzzák le, teszik tönkre egyértelmű hatalmaskodó érvekkel. A többi számomra kifogás a média is felelős ezért, de nem érdekel...tehát ókori elvárásokat akarnak a férfire súlyozni, ahogy mi is rájuk. Viszont a kor nem engedi meg azt a luxust, hogy minden nőt mint akkor eltartson az ember...csak azért hogy atba..a hogy ő nyugodtan éljen, élvezze az eletet más emberrel, magyarul élősködve a másikon majd lelépni egy következő áldozatra bár őszintén nem értem hogyan lehet így élvezni az életet de mindegy elfogadom ez az igény, és sok hülye szerintem ennek be is dől.
A férfiak igazából csak szeretetre vágynak egy kapcsolatban meg a tökéletes nőre, szerintem nem olyan k..va nagy dolog szeretni valakit, és azzal lenni, nem atbaszni. 😀 Na szóval mindegy szar az egész ahogy van...
A kérdés csak annyi,hogy ha ez tényleg olyan fa..án működik miért látok egyedül nevelni asszonyokat gyerekeket, közben meg azzal fekszenek le aki meg istapolja őket ?
Egyáltalán milyen bizalommal forduljon így a fiatalság a nohoz ?
Tehát az már komoly eredménynek és viccesnek számít egy nőnek, ha letud szedni valakit, tönkre tudja tenni?
Akit le lehet "szedni" az megérett a pusztulásra.
Én is csak úgy eltartom ha becsukom azt a szemem amelyik látja a minden nap elvégzett (nem kevés) munkáját.
A nők egy része genetikailag ilyen.
Rögtön rátérnek a lényegre a kérdéseikkel, ha pénzes áldozatot szimatolnak:
- Milyen kocsid van?
- Mennyit keresel?
- Van lakásod?
- Van barátnőd? (De mondjuk úgyis kitúrom.)
- stb...
A te érvelési hibád: szalmabáb.
"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák,
vagy szépek és buták.
De ha szépek és okosak is egyben,
nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt? Kiérti ezt?
Én nem."
:)))))
4#
Milyen szép idézet, a bombanő szekta vezérétől
Jaj,muszáj a lelkileg szegény,nyomorult embereket tudományos címkékkel,nevekkel illetni? Az irigység genetika,a felszínesség evolúció,az aranyásósság fajfenntartási ösztön.Ez komoly?
Kezdjük ott,hogy sok nő nem veszi arra se a fáradságot hogy minimális szerepet is kivegyen a társadalomból,hogy eljárjon dolgozni,hogy tanuljon,ezért mint egy élősködő,a pasikon él el.Egy erős nő nem fog ilyet tenni.Egy határozott,magabiztos,erős személyiségű és jellemű nő nem fog férfira akaszkodni folyamatosan,hogy az majd tartsa el.Ha egy nőnek gyermeke születik és a férfira szorul az eltartás,az oké.De az a nő semmit nem fog érni,aki mindig is a férjére támaszkodik mindenben.Az ilyet ki kellene vágni a p***csába.Ezt én nőként írom.És az a helyzet,hogy sok ilyen nő van,gold diger,aki csak a pénzre megy meg az eltartásra,cserébe olyan jó dolga van,hogy csak a lábát nyitja szét.Na az ilyenekben semmi érték sincsen.A gazdag pasiknak meg jó lesz az ilyen nő.Egy darabig.Szexre,kiéli a vágyait,de egy idő után megunja ezt az életformát és valós kapcsolatot akar és az ilyen nehéz lesz számára,ha annyi sok pénze van.Csak tudni kellesz rájönnie,hogy melyik lányban van valódi érték,mert vannak olyan lányok,de akaratlagosan se akarják őket észrevenni.
Utolsó!
Teljesen megleptél ezzel a hozzáállásoddal. A rengeteg férfiszapulós és kihasználós gyíkos hozzászólás alapján, már nem is reménykedtem abban, hogy normális nők is léteznek ezen az oldalon. (Vagy bárhol máshol.)
Férfiként is minden szavaddal egyetértek.
14:00
* Még annyit hozzátennék, hogy a lenullázott pontszámod bizonyítja, hogy mennyire sok eltartott nő van itt a gyíkon is, akik otthon csak meresztik az egyre terebélyesedő hájas se. güket.
Akiknek az az összes napi problémája az, hogy éppen mik történnek éppen a tv-sorozatokban. Miközben a szerencsétlen -3 műszakot is bevállaló- férje agyon dolgozza magát. Azután amikor este beesik hulla fáradtan az ajtón, még elvárják tőle, hogy mosogasson is, mert nekik nem volt rá idejük...
Ööö...ha azt a fajta régi családi komplexet nézzük,ahol a nő végzi a házimunkát,a férje meg eltartja a családot,az úgy rendben van.Ha harmonikus családi idill zajlik köztük.De azt is figyelembe kell venni,hogy a ház mindkettőjüké,szóval nem úgy kell hozzáállni,hogy az asszony dolga végezze el ő,amikor a pasinak ideje van,beül a tv elé és issza a sörét.Persze minden családban a két fél dönti el hogyan fog menni köztük ez a dolog,de nem cselédet vesz magának egyik fél sem.
A lényeg az,hogy ha az olyan nők elvárják,hogy a férje eltartsa őket,akkor azok adni is tudjanak valamit,ha már dolgozni nem akarnak,vagy tanulni és semmilyen életcéljuk sincsen.Akkor legalább a házimunkát végezzék el,mert az tényleg nem fair,hogy a férj eltartja,a nő meg semmit nem csinál.Én is úgy vagyok vele,hogy nekem céljaim vannak és nem cselédként fogok hozzámenni valakihez,hogy ő majd elvárja hogy a házimunka az enyém legyen és ő egy kanalat se mozdítson oldalra,mert ő pasi.A ház az övé is és mindketten dolgozunk,a jó oldalát nézve ha mindketten nekiállunk a házimunkának,hamarabb fejezzük be és több időn lesz egymásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!