Mért csinálják ezt páran?
Sokszor a multik parkolóiban látok 17-30 év körüli fiatalokat, akik csak annyit csinálnak, hogy leparkolnak, elkezdenek cigizni, a kocsijuk mellet állnak esetleg nyitott ajtóval hangosan hallgatják a zenét miközben a kocsijuknak dőlve beszélgetnek.
Rengetegszer találkoztam ezzel a jelenséggel, de mindig arra gondoltam, hogy "biztosan várnak valakire", de pár napja láttam 3 ilyen fiatalt. Bementem vásárolni és kifejezetten sokáig voltam bent, mert rengeteg dolgot vettem, majd a múltin kívüli éttermeket is lassan körbe néztem, ettem stb... legalább bent töltöttem 1 órát.
Amikor kijöttem ugyan olyan pozícióban nekidölve a saját kocsijuknak cigizve nyitott ajtóval hallgatták hangosam a zenét.
Valószínűleg nem vártak senkire, mert én kifejezetten sokáig voltam bent plusz nem volt közel az ottaniak mukaidejük vége.
Létezhet, hogy ez nekik a szórakozás és szabadidejükben random multi parkolókba járnak csak ezért?
Mivel ez nem egy egyedi eset, mert kb 2 hétente látok ilyet gondolom csak tudja valaki a választ itt :D
ja, ez a hobbijuk..ott van hely a kocsinak is a füstnek is meg a zenének is..más meg nem fontos nekik
ez ilyen, szerintem korrekt
Szerintem nagyon sokan laknak együtt otthon, és így tudnak privát szférára szert tenni.
Akinek van legalább egy saját szobája, az otthon is tud zenét hallgatni és a barátaival beszélgetni, és kikapcsolódni.
Mifelénk is csinálják ezt, nálunk egy autós közösség. Összegyűlnek a parkolóban, beszélgetnek, zenét hallgatnak, szórakoznak. (csak ugye alkohol nélkül) Megmutatják az új matricákat, megnézik kinek peresebb a gumija, információt, tapasztalatot cserélnek, tanítják egymást. Éjjel meg autókáznak (krúzolnak) a városban, vagy lemennek vidékre.
Semmivel sem különösebb dolog mint mikor fiatalok kocsmáról-kocsmára, buliról-bulira járnak. Furcsa, hogy csak most figyeltél fel rá, vagy csak most jelentek meg ott, mifelénk (kisváros) 5-6 éve már biztos mindennapos (minden hétvégés) jelenség.
Az utolsó válaszoló kifejtette. Én is barátokkal szoktam ezt csinálni. Néhányan kocsival kimegyünk vagy multi parkolóba vagy valami nagyobb térre és leállunk. Beszélgetünk , kajázunk, van aki cigit tol, hülyéskedünk stb. Közbe megyünk pár kört stb.
Szóval csak lazán. Én jobb szeretem mint a bulizást. És hát jobb is mint lerészegedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!