Mit szoktál csinálni ha beszólnak neked az utcán?
Ma délelőtt mentünk bevásárolni az egyik vidéki szupermarketbe. Állandóan ott lejmolják az embereket a csövesek, meg a román zoknikat árusító bőszoknyás nőszemélyek. Na mind1 ma egy csávó állt az egyik bejárat előtt, már 30 méterről kiszúrt aztán elkezdte lökni a sódert.. "hé neharagudjál tesó tudnál nekem segíteni.... " ?
Egy ideje szokásom, hogy úgy teszek mintha meg se hallanám amit beszélnek az ilyenek nekem, de ilyenkor akarva-akaratlanul is rájuk nézek, hisz hozzám szólt. Unom már a kéregetőket. Megyünk tovább befele, elmegyünk mellette anyámmal úgy, mintha meg se hallottuk volna. Aztán ez nem tetszett neki, és utánam ordibált, hogy TE KUTTTTYAA! De így kb... a pumpa felment bennem, vissza akartam fordulni, hogy nyakonvágom, de aztán gyorsan belegondoltam, hogy nem hiányzik nekem semmi büntetőügy, amikor néhány hónap múlva megyek külföldre.
Te mit teszel ha beszólnak neked ?
Az ilyeneknek kedvem lenne elmagyarázni, hogy húzzon el dolgozni, de ezekkel értelmesen nem lehet beszélni, totál látszik, hogy be vannak állva. Kidülledt szemek, bamba tekintet stb..
Te mit szoktál tenni ha beszólnak neked az utcán, parkolóban, stb ?
Nem kell rájuk odafigyelni, én menni szoktam tovább, nem kell nagyra venni a dolgot.
Ha valaki meg kéregetni jön oda miközben épp nem gyalogok, akkor meg mondom hogy sajnos nincs nálam pénz, ebből érteni szokták a célzást.
Adni szoktam a németet aki nem tud magyarul ." Ich nicht preche unrgar " legtöbb észre veszi , hogy ez nem magyar vagy meg próbàlja el mutogatni , hogy mit is akar . Mivel németorszàgban melozok így a kocsim is német ezàlltal amikor éppenségel itthon vagyok akkor a làmpànàl kéregető C tìpusú magyar àllamplogàroknak nehezen tudtukra tudom adni , hogy német az nem magyar .
Néha amugy van , hogy legszivesebben a betonba gyalulnàm őket , de nehezen türtőztetem magam .
Ha beszólnak akkor többnyire rájukmosolygok. :)
33/F
Visszapofázok
Valahogy nem birom eltűrni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!