Nem tudom feldolgozni, hogy véget ért a gyerekkorom. Mit tegyek?
#2: Nem elkeserít, csak hiányzik..
#3: 20
Óóó, 20 évesen én is rengeteg nosztalgiáztam a gyerek -és kistinikoromon.
De hidd el, hogy a húszas éveid lesz életed egyik legszebb időszaka, mert ilyenkor tudja az ember legjobban fenntartani az egyensúlyt az önállóság és önnfenntartás, valamint a bulizós, komolyabb felelősségek nélküli, barátokkal töltött időszak között.
Ahogy idősödsz, erre sajnos egyre kevésbé lesz lehetőséged. Ne pazarold hát el a kesergés miatt.
Huszonévesen is rengeteg szépet és jót lehet megélni az életben, sőt!
Igazából én se tudtam, relatív jó gyermekkorom volt. (A relatívot az asperger okozza és anyám... akitől el is vettek 3 éves koromban, de addig rányomta a bélyegét egys másra.) Akik felneveltek, szerettek, értek élmények, volt nyaralónk, ami valamelyest pótolta a kertesház hiányát, ott sokat játszottam egy pár évvel fiatalabb sráccal.
Viszont a huszonéves időszak tud jó is lenni. Tud..
Tanácsom, hogy tanulj, mert fontos a jó munka, a kilátások, a remény, de ne túl sokat. Én most azt nem tudom feldolgozni, hogy véget ért a fiatalkorom. :/
29N
Na mondjuk kapunyitási pánikom nekem is volt!
Jó felvetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!