Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tapasztalatokra lennék kíváncs...

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy abban az esetben ha valaki elveszíti az addigi élete minden "elemét" amik az utolsó 15 évben az élete bázisát, értelmét és célját képezték, azt utána hogyan tudta feldolgozni és az hány évig tartott?

Figyelt kérdés

Avagy bármilyen praktika, tipp, jó tanács is érdekelne.

Amik eltűntek az életemből - nem akarok belemenni abba, hogy miért vesztek ezek el, nem ez a lényeg és hosszú téma lenne, önhibámon kívül, egy bizonyos személy volt az oka, aki ezeket a dolgokat meg akarta szerezni magának ezért rombolta szét az életemet - tehát elveszítettem gyerekeimet, otthonomat, a várost ahol éltem és mindezeken felül hatalmas anyagi veszteséget is okozott mindez és azóta rosszabb helyen és körülmények között élek és itt az eddigi munkamat sem tudom folytatni.

Tehát mennyi idő mindezt feldolgozni és valahogy elfogadni, beletörődni, tovább lépni?

2021. dec. 22. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Magyarul elváltál de természetesen te semmilyen hibát nem vétettél.

Kezdj el csajozni v. pasizni. Emellett olvass könyveket, tök jók.

2021. dec. 22. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez csak rajtad múlik.

Van aki évekig siratja a múltat, és sajnáltatja saját magát, a Jobbik eset viszont amikor elfogadod hogy ez van, megváltoztatni a múltat nem lehet és csak előre mész.

Ha valami nem sikerül akkor menni kell tovább.

Nem jó a munka akkor keress mást, jelentkezz mindenhova, menj külföldre, spórolj, törekedj rá, hogy idővel jobb helyre tudj költözni, és tartsd a gyerekeiddel a kapcsolatot amennyiben van erre lehetőség.

Biztos nagyon rossz, de a kesergéstől nem változik a helyzet. Talpra kell állni, kihozni a jelenlegi helyzetből a legjobbat.

2021. dec. 22. 14:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Amit kettes írt, ezt a taktikát követem csak néha elbizonytalanodom - a koronavírus pont belezavart a folyamatba - és nem tudom hogy ez hány év vajon?

Feldolgozni. Hogy vajon ez teljesen rendben van így vagy....? Nem tudom.

Emiatt kérdeztem hogy kinek mennyi idő volt?

2021. dec. 22. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Van akinek 1 év van akinek 5 van akinek pár hónap

Ez egyén függő

Az hogy jó e így te tudhatod hiszen a te életed

De egyszerűbb nem agyalni hanem menni előre és majd úgyis alakul minden szépen

Koronavirus mindenhol bezavar, viszont nem áll meg az élet, ugyanúgy vannak munkahelyek, akár más városokban, vagy külföldön is. A környezetváltozás egyébként is jót tehet, akár új ismeretségek is. Nem szabad a múltban élni.

2021. dec. 22. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Érdemes kicsit művelődni, hogy rájöhess, mit csesztél el, amitől így alakult. Az ilyen sztorik hátterében általában naivitás, teljes jogi és/vagy pénzügyi tudatlanság áll. Jót tesz a feldolgozásban is, ha magadon belül keresed az okokat.
2021. dec. 22. 14:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ez történt :"Az ilyen sztorik hátterében általában naivitás, teljes jogi és/vagy pénzügyi tudatlanság áll"
2021. dec. 22. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont erre gondoltam. Keresd meg magadban azokat a tulajdonságokat amik által ide jutottál. Tudod, az életben minden ugyanúgy működik. A szabályok nem ismerete nem mentesít a felelősség alól. Tudom, úgy érzed, a másik gonoszsága juttatott ide, ezért nyugodtan haragudj rá, igen, van helye a haragnak. Egy ideig. Mert segít. Erőt ad. Az elkeseredettség a legrosszabb, az már majdnem feladás. Akkor már inkább a harag. Aztán a felismerés. Jé, ezt senki nem tudta volna megtenni velem, ha nem hagyom. Hogy nem hagyom? Felkészülök a felnőtt életre. A gyereknek joga van a naivsághoz, a felnőtt magát csapja be vele. Fejleszd magad, ne érhessen feldolgozhatatlan veszteség. Mindig át fognak verni kicsiben, az ellen nem tudsz tenni, az már paranoia lenne. De soha senkiben nem bízhatsz 100%-ig, csak saját magadban.
2021. dec. 23. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!