Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy abban az esetben ha valaki elveszíti az addigi élete minden "elemét" amik az utolsó 15 évben az élete bázisát, értelmét és célját képezték, azt utána hogyan tudta feldolgozni és az hány évig tartott?
Avagy bármilyen praktika, tipp, jó tanács is érdekelne.
Amik eltűntek az életemből - nem akarok belemenni abba, hogy miért vesztek ezek el, nem ez a lényeg és hosszú téma lenne, önhibámon kívül, egy bizonyos személy volt az oka, aki ezeket a dolgokat meg akarta szerezni magának ezért rombolta szét az életemet - tehát elveszítettem gyerekeimet, otthonomat, a várost ahol éltem és mindezeken felül hatalmas anyagi veszteséget is okozott mindez és azóta rosszabb helyen és körülmények között élek és itt az eddigi munkamat sem tudom folytatni.
Tehát mennyi idő mindezt feldolgozni és valahogy elfogadni, beletörődni, tovább lépni?
Magyarul elváltál de természetesen te semmilyen hibát nem vétettél.
Kezdj el csajozni v. pasizni. Emellett olvass könyveket, tök jók.
Ez csak rajtad múlik.
Van aki évekig siratja a múltat, és sajnáltatja saját magát, a Jobbik eset viszont amikor elfogadod hogy ez van, megváltoztatni a múltat nem lehet és csak előre mész.
Ha valami nem sikerül akkor menni kell tovább.
Nem jó a munka akkor keress mást, jelentkezz mindenhova, menj külföldre, spórolj, törekedj rá, hogy idővel jobb helyre tudj költözni, és tartsd a gyerekeiddel a kapcsolatot amennyiben van erre lehetőség.
Biztos nagyon rossz, de a kesergéstől nem változik a helyzet. Talpra kell állni, kihozni a jelenlegi helyzetből a legjobbat.
Amit kettes írt, ezt a taktikát követem csak néha elbizonytalanodom - a koronavírus pont belezavart a folyamatba - és nem tudom hogy ez hány év vajon?
Feldolgozni. Hogy vajon ez teljesen rendben van így vagy....? Nem tudom.
Emiatt kérdeztem hogy kinek mennyi idő volt?
Van akinek 1 év van akinek 5 van akinek pár hónap
Ez egyén függő
Az hogy jó e így te tudhatod hiszen a te életed
De egyszerűbb nem agyalni hanem menni előre és majd úgyis alakul minden szépen
Koronavirus mindenhol bezavar, viszont nem áll meg az élet, ugyanúgy vannak munkahelyek, akár más városokban, vagy külföldön is. A környezetváltozás egyébként is jót tehet, akár új ismeretségek is. Nem szabad a múltban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!