Covid elleni 3. oltásra jelentkezők, mi a tapasztalatotok, ha olyan oltást ajánlanak az oltóponton, amit nem fogadok el és amiket elfogadok azt nem adják be, akkor tudok utána máshová újra regisztrálni időpontot?
Ez tapasztalat a részedről vagy csak feltételezés? Mármint hogy korlátozva lennél választás szempontjából?
Énnazt kaptam amit kértem, nem voltvita vagy szívózás
1. nem tapasztalat, hiszen még nem voltam 3. oltáson, és nem is feltételezés, csak szeretném ha valaki akinek konkrét tapasztalata van, az válaszolna.
de hogy konkrétumra lehessen válaszolni.
ha szputnyikot kapott valaki 1-2-ra, és nem akarnak harmadikként az egyik oltóponton Janssent adni, és valaki mást ott és akkor nem fogad el, jelentkezhet-e utána másik oltópontra szerencsét próbálni?
2.: köszönöm
Ha nem mész el, vagy nem adatod be, akkor pár nap után új időpontot tudsz foglalni.
Azt nem mondom, hogy milyet kérj vagy ne kérj, csak annyit, hogy a negyedik hullám fut felfelé, ráadásul a munkáltatói kötetezés miatt nőni fog az első oltások száma az oltópontokon. Ha harmadik oltást fontolgatsz, akkor ne nagyon halogasd, és inkább fogadd el, amit adnak, mint hogy plusz köröket fuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!