Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigylem a nálam szebb nőket,...

Irigylem a nálam szebb nőket, más tudja ezt kezelni?

Figyelt kérdés
Van akit ez egyáltalán nem érdekel? Hogyan sikerült elfogadni magad, hogy ne legyen kishitűség,kissebségi érzés benned?
2022. jan. 8. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Ne szép akarj lenni, hanem értékes. A szépség, múlandó. Idővel, senki nem úgy fog kinézni, mint fiatalon. Ha csak a külsőd van, egy idő után unalmas leszel. A legjobb nőket is, unja valaki. Emberileg, belülről legyél rendbe! Ez sokkal többet ér!:)
2022. jan. 8. 19:18
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

Hetes vagyok, én le tudom írni egyetlen mondatban: magamra fókuszáltam.

De tényleg ennyi kell csak hozzá. Neked az a random nő akire irigykedsz, senkid. Nem számít igazán, nem fűznek hozzá érzelmek (legalábbis szeretet semmiképpen nem). Miért is foglalkoznál vele, miért pont rá pazarolnád el az energiáidat? Forgasd őket saját magadra. Saját magadat szereted (még az is szereti magát valamilyen szinten, aki azt mondja hogy utálja magát. Alszunk amikor álmosak vagyunk, iszunk amikor szomjazunk, azaz törődünk magunkkal, kielégítjük a saját igényeinket, mert fontosnak tartjuk hogy jól érezzük magunkat és ne szenvedjünk, azaz szeretjük magunkat, jót akarunk magunknak.) Saját magad számára sokkal fontosabb vagy mint a nálad szebb nők, tehát magadra kell fordítanod a figyelmed.

Ha ezt a gondolkodást a magadévá teszed, akkor egy idő után már ha valaki pletykálni akar egy bizonyos emberről, akkor sem fog érdekelni. Ha hozzám odajön valaki hogy jól kibeszéljünk egy harmadikat, egyszerűen nincs rá energiám, mert olyan szinten nem érdekel más. És sokkal boldogabb vagyok mióta ez a helyzet.

Ha sikerül kizárni az életedből ezeket az összehasonlítgatásokat, akkor az életed minden területén könnyebben tudsz haladni a saját tempódban, mert nem nyomaszt a gondolat hogy "ez a csaj bezzeg ilyen, az a csaj bezzeg ott tart".

2022. jan. 8. 19:22
 13/23 Miss Endzsi ***** válasza:
78%
Szerintem te is szép vagy, csak nem látod, mert nem vagy magabiztos, nem tudod mi áll jól.
2022. jan. 8. 19:26
 14/23 A kérdező kommentje:
És kizárni eleinte ,hogy megy? Tudatosan ha jönnek negatív gondolatok valamivel elfoglaljam magam? Vagy amikor találkozom azzal pl akire nagyon nagyon irigy vagyok akkor mondogassak magamnak valamit esetleg,hogy ne érdekeljen?
2022. jan. 8. 20:06
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
A saját pozitív tulajdonságaidra koncentrálj. Pl lehet hogy neki tök jó alakja van, de neked jobb minőségű a hajad, vagy hosszabbak a szempilláid, vagy erősebbek a körmeid, szebb a szemed, az orrod vagy a szád formája, satöbbi. Ha valamire különösen irigy vagy, akkor magadban gondolj arra, amiben te vagy jobb nála.
2022. jan. 8. 20:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez nagyon szélsőséges tud lenni.

Vannak napok, amikor csinosnak, szépnek érzem magam, de vannak olyan napok is, amikor nagyon meg tud viselni, hogy mennyi gyönyörű nőt látok instán és úgy érzem kevés vagyok.

Azt mondják a szépség múlandó, de mi nők legelőször mégis a külsőnkkel fogjuk meg a pasikat aztán jön a többi. Úgy érzem ha egy nagyon szép nőt mellém állítanának aligha engem választanának...

2022. jan. 8. 20:19
 17/23 Miss Endzsi ***** válasza:
90%
Persze külsőre lehet nem téged választaná mellette, ez akkor lenne hátrány, ha nem létezne olyan, hogy személyiség.
2022. jan. 8. 20:40
 18/23 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy van nálam szebb nő, de olyan nincs, amilyen én vagyok! - Na, így kezelem. (:

Mindenkiben van valami értékes. Nem mondom, én is mindig megnézem, hogy milyen a másik ember külseje, mert ki az, aki nem. Én főleg a másik ember derékig érő haját szoktam írigyelni, de aztán belém hasít a gondolat, hogy attól, hogy nekem lassan nő a hajam, attól meg vagyok vele elégedve, főleg, hogy kiszőkítettem a végeit.

Szóval nyugi, mindig mindenkitől lesz szebb meg jobb, de belőled csak egy van, és az az egy az igazi. Ne akarj más lenni, csak olyan ember legyél, aki elfogadja önmagát. :)

2022. jan. 8. 23:09
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
Csak magaddal foglalkozz. Azert irigyelsz masokat, mert sajat magaddal nem vagy rendben.
2022. jan. 9. 00:53
 20/23 anonim ***** válasza:
95%

Engem nem érdekel amúgy is a szépség relatív. Én szeretek szürke és szolid lenni. Én még pont élvezem is ha valakinek ki van mindene, feltűnő és őt nézik meg helyettem :)

Lehet hihetetlen de én szeretek megbújni az árnyékban.

Nem tudom megmagyarázni egyébként miért van, de egy jó ideje így van.

Nem tartom magam csúnyának, nem érdekel ki kit tart szépnek vagy szebbnek.

2022. jan. 9. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!