Megfigyeltem ;hogy ha van 2 lánytestvér; akkor szinte mindig a fiatalabb; a hug; a fiatalabb a szebb; aki jobban néz ki. Ezt kb. 10bol 9x tapasztalatam; és ezt más ismerőseim is alá támasztották. Van ennek bármi féle tudományos alapja? Miért?
Ezt én is észrevettem, és a pofátlan ismerősem vagy 20 éve a halálba is kergetnek vele, pedig sz*r érzés amúgy is, hogy mindig tesómhoz vagyok hasonlítgatva. Konkrétan emiatt jöttem el az ország túlsó végébe. Fejezzétek ezt be, jó? Kapunk elég agyvérzést az ilyen bunkó, sutyerák kommentek nélkül is.
- egy nővér
Nálunk nem így van.
Nővérem sokkal szebb és jobb képességekkel rendelkezik mint én.
A fiatalnak valahogy könnyebb szebb lenni :d én is szebb voltam fiatalon.
29f
lehet 28 és 30 éves a kettő, akkor is igaz általában.
Tényleg érdekes. Viszont az első gyerek mindig a különlegesebb valamiben szerintem. Jobb tanuló, többre viszi, ilyesmi. A második mindig már egy fokkal bolondosabb, szebb, játékos. Viszont ez csak egy feltételezés és nyilván nem minden esetbe ilyen. Nem véletlen, hogy az idősebb hamarabb házasodik meg. Azért mert ő is megtalálta a párját.
És ez most csak mellékes, de volt egy lány aki szerelmes volt belém. Sajnos nekem nem tetszett egyáltalán. Rossz géneket kapott. De a huga az vuuuuhuuuuhu xD
Eszméletlen a leány.
Nálunk a hugom szerencsésebb alkat, konkrétan magas, vékony, tennie sem kell sokat a bomba alakjáért. Nekem küzdenem kell, hogy súlyhatáron belül maradjak. Haja sokkal szebb, dúsabb.
Bőröm viszont nekem szebb és finomabb, arcvonásaim is harmonikusabbak.
Szóval ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!