Mit tegyek, ha a parom elvette az önbizalmam?
Azt irta haverjanak messengeren hogy örüljek hogy szóbaállt velem.
Èlőben a barátja előtt azt mondta nekem: ''Nezz mar magadra, hogy nézel ki?''
Ne legyél együtt ilyen emberrel.
Gondolj arra, hogy előtte is elvoltál, és akkor legalább nem bántott vki ilyenekkel.
Nem a párod vette el, neked nem is volt. Azért fontos ez, mert nem visszaszerezned kell, hanem megszerezni. Ha lenne önbizalmad, akkor vagy kiröhögnéd, vagy hülyének néznéd.
Más kérdés, hogy ez az eset nem tett jót önbizalom növelés szempontjából. Az nagyon fontos, hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot, ha még nem történt meg, különben még jobban függeni fogsz tőle, az önbizalmadból annyi sem marad, ami most van.
Ha az onbizalmad a párodon alapult, illetve a baratokon akkor nem is baj hogy ezt az önbizalmadat "elvesztetted". Fogd fel úgy hogy milyen jó hogy most derült ki önismereti szempontból hogy eddig gyökér emberek adták az önbizalmadat. Az önbizalmat magadra kell alapozni, a saját tudásodra, képességeidre, és azokat kell fejleszteni. De nem szabad összekeverni a gőgösséggel, büszkeséggel. Az egészséges önbizalom ad egy stabilitást, hogy önmagadban is helyt állsz, de nem több. Más területeken kell elkezdeni keresni a saját sikerélményeket, nem a párkeresésben, tudom ezek közhelyek de így van. Nekem a munkám adta ezt meg és nem a nőknél való siker, mert tudtam hogy azt hiába fogom hajszolni. De lehet ez bármi. Egy hobbi, egy munka, akármi. Míg ha arra alapozod az önbizalmat hogy a haverok, ismerősök mennyire tartanak jó csajnak/pasinak az csak rosszul sülhet el. Ha nem vagy az, akkor egy hazugságban élsz, ha az vagy, akkor meg beképzelté tesz.
Ettől a párodtól, meg az ő baráti társaságától meg mihamarabb szabadulj meg.
Vissza kellett volna kérdezni, hogy akkor miért van veled. Az ilyen embert ott kell hagyni, csak meg akart alázni, ami sikerült is.
Felejtsd el amit mondott, ez csak egy ember véleménye a 7 milliárdból, találsz olyat aki felnéz rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!