Csak nekem kell egy óra felkelés után, hogy magamhoz térjek, rendbejöjjön a hangom meg ilyenek?
5 perc kell, utána lehet pörögni.
Rendesen kell aludni, akkor nincs gond, illetve reggel ugyanúgy kelni, akkor a tested számít rá, és beállítja.
Attól függ.
Ha 8:30-kor ébredek, magamtól, akkor 5-10 perc múlva semmi bajom. De azért szeretek agyilag magamhoz térni, nem rögtön kipattanni és elkezdeni a mókuskereket. Cikkolvasás, fórumolvasás, akár elgondolkozás és úgy kezdődhet a nap.
Ha már legalább második nap kelek hajnali 5-6 körül, akkor horror. Eleve az első ébresztőt nem is mindig hallom, a sokadikra kezdek magamhoz térni. Mikor nagynehezen kikászálódtam az ágyból, félálomban, mikroalvásokkal készülődöm, nyöszörgök és félig vagyok magamnál. Majdnem bealszom fogmosás közben meg egyéb ilyen finomságok. Általában mire kilépek az ajtón, addigra térek magamhoz valamennyire, de még minden miatt nyűgös szoktam lenni.
Az a baj, hogy túlzottan is elvagyok magamban, az érdeklődési köreimmel, gondolataimmal. "Cserében" nagyon nehezen indulok neki a napi mókuskeréknek.
Így nem elég, hogy a szervezetem nehezen tűri a bármiféle 7 előtti ébredést, hanem még a fenti is hozzátesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!