Mennyire vagytok megelégedve magatokkal a mindennapokban? Reggel felkelés után az az napra kitűzött feladatokat, teendőket teljesítitek estére vagy van amikor elhalasszátok későbbre?
Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 23:47
1/7 anonim válasza:
Motiváltan kelek fel, csalódottan fekszem le.
2/7 anonim válasza:
Csalódottan kelek és úgy is fekszem le:D
3/7 anonim válasza:
Általában túlteljesítem a terveimet. Bár kicsit csalok. Pl ha van egy vizsgám 7 nap múlva és van 21 tételem, akkor azt mondom magamban, hogy minden nap 5 tételt akarok megcsinálni, de valójában úgy gondolom, hogy legalább 7-et. Aztán ebből olyan 7-8 lesz.
Sokszor a "minimumot" "tervezem" de aztán hozzágondolom, hogy jóval túl akarom teljesíteni. Pl terv hogy fussak egy kilométert, aztán igazából futni akarok 7-et.
Ha motiváltan kelek, akkor általában halmozom a produktivitást és büszkén fekszek le este. Ha nem motiváltan kelek, akkor nem.
4/7 anonim válasza:
Meg akarom ölni magam de sajnos gyáva vagyok
5/7 anonim válasza:
Ha munka terén nézzük akkor ok, a többit inkább hagyjuk
6/7 anonim válasza:
Ha a munkát nézzük,ok,bár a jövő titka,meglesz-e az eredménye.
Ami minden egyéb,nagyon nem,mindent elhalasztok.
7/7 anonim válasza:
Hát mostanában nem vagyok valami jól. Megcsinalom amit muszáj de amúgy egesznap az ágyba lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!