Hogyan kezdjem a reggelt, hogy produktív an teljen a napom, ha itthon vagyok?
Most így néz ki.
Felkelek, eszek valamit vagy iszok egy kávét, végig azon gondolkozom, h mit kéne csinálnom, utána pihenek egy kicsit vagy fürdök, ha este nem fürödtem, telefonozok vagy lezlok sorozatot nézni, mindeközben meg mindig azon gondolkozom, h mit kell csinálni, és rosszul érzem magam, h basszus, mindjárt el kell kezdenem, mennyi minden van, utána vagy nekiállok, vagy lustálkodok egész nap, és végig bűntudatot van.
Szerintem a reggellel van baj.
Ha esetleg sportolnék valamit?
Vagy ha el döntenem, h nem, reggel can meg 1 óra lustalkodos időm, addig nem kell paraznom, csak pihenjek, ébredjek fel, és minden nap felkelés után 1 órával vagy mindig ugyanabban az időpontban kezdem meg a dolgokat?
Mit tegyek?
Igazából nincsen titok, ha csinálnod kell valamit akkor csak fogd magad és állj neki. Csináld addig amíg kész nincsen. Ne azzal kezdd a napot, hogy rögtön ledöglesz "pihenni".
Sportolni jó dolog, de hiába sportolsz 1 órát attól még ugyanúgy ledöglenél utána sorozatozni.
Az a baj, ha azzal kezded a napot, hogy telefonozol, netezel, sorozatozil, akkor ez ooyan nagyszerű ingert jelent az agyadnak, hogy más dolgok amiket megkellene csinálnod, nyomába se érnek annak az inger mennyiségnek!
Kezd reggel a napot azzal, hogy elkezded csinálni azokat a dolgokat amiket elterveztél előzőnap az ágyban amikor is nem zavar semmi és nyugodtan vagy!
Ne válalj túl sok minden egy napra és miután a teendőket egyesével kipipáltad akkor jöhet a szórakozás!
Úgy is kezdheted a tervezést, hogy délutáni szórakozás megtervezésével kezded a tervezésed és utánna a reggeli fontos dolgokkal!
Kíváncsi vagyok hogy alkalmaztad!
Felkelsz, reggeli rutin teendők, aztán munka.
Nincs ebben semmi komplikált.
Na pont az ilyenek miatt nem engedik a home office-t sok helyen a normálisaknak sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!