Szerintetek azzal nagyon sokat ártok a karanténnak, ha elmegyek venni 6 vödör festéket? Tudom, marad otthon, de ha már itthon maradunk, kifestenénk a házat.
Szerintem nem, csak légy óvatos! Maszk vagy kesztyű ha van, ha pedig nincs, akkor minimum fertőtlenítő. Illetve ne időzz sokat a boltban, csak vedd meg ami kell, és irány haza. A festékes vödröket pedig most át szappanos vízzel.
Egyébként pont mi is festünk a héten, ugyanezen okból. Mindenki itthon van, akkor már töltsük az időt hasznosan. A vásárlásnál pedig mindent úgy csináltunk, ahogy leírtam.
Ha fertozesgyanus vagy es ezert onkentes vagy kotelezo hazi karantenban vagy, akkor ne menj. Igen, kis esellyel tovabb lehet adni/el lehet kapni igy a fertozest, de azt is tokre megertem, hogy akartok csinalni valamit :-)
Szerintem erdemes a festekboltot felhivnod, mert a kozelunkben van egy, ahol a jarvany miatt most vallalnak kiszallitast. Hatha. Aztan ha nem, akkor csak egy ember menjen a boltba (vagy mehettek tobben ha cipekedni kell, de csak egy menjen be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!