Hogyan ne legyek magányos? És hogyan tudnám a hangulatot kicsit karácsonyiasabbá varázsolni itthon?
Hát nem tudom én egyedül leszek kb, se barátok barátnő meg végképp nincs. Viszont szerintem ami megoldhatja neked a dolgot, egy kicsit beilleszkedsz erre a pár napra a family be és megpróbálod jól érezni magad velük :)
Sok sikert 17F
1. Neked egyik kérdésedből sem maradhat ki a barátnő? Idézlek "neked nem kell barát" akkor miért írod, hogy nincs barátod?
Vagy egyáltalán mi a szarért kell azzal kezdened, hogy senkid nincs? Minden kérdésnél leírod, hogy nincs senkid. Másnak még annyia se nincs mint neked, de te csak folyton írogatod.
Már nem is tudom hányan adtak hasznos tanácsot, de neked a fejedben csak a páwa és a tiniribik vannak. De vajon ha normális életed lenne mivel lennél különb a többi páwa fiúktól? Semmivel sem. Általánosítasz.
Befejzhetnél és mehetnél munkát keresni, hogy jobb életed legyen. Mert az nem ok arra, hogy ne dolgozz mert nem bírsz emberek közt lenni. Saját magadnak hazudsz már annyira elkényelmesedtél nehéz életedben, hogy már változtatni akarsz.
Lassan 18 leszel és szerinted a rokonod meddig tűri, hogy nem csinálsz semmit? Gondolkozz már egy kicsit.
Értem, de te csak folyton sajnáltatod magad :D
És mivan akkor ha a kérdezőt nem érdekli az életed? De te akkor is leírod. Gondolkozz el
Nem sajnáltatom magam. Én nem tudok mit kezdeni az életemmel és valószínűleg ha olvastad már a hozzászólásaimat akkor tudod hogy nem is tervezek élni már sokáig. Attól függetlenül mert én képtelen vagyok élni így egyedül ahogy vagyok, attól még lehet okom leírni hogy van aki sokkal szarabb helyzetbe van stb stb.
Ha neked szar és nem tudsz mit kezdeni magaddal, akkor neked nem esne jól ha valaki elmondaná hogy nem vagy egyedül, és nem te vagy az egyetlen aki szív ebbe az életbe? Mert én olyton ezt kapam/kapom a magadfajtáktól, és pont az ilyenek miatt vesztettem el az utolsó reményemet is abba hogy lehet valaki aki szeret engem és lehet egy jobb életem. És ahogy elnézem 1-2 emberke itt pattog, és aki hasonló hozzászólást ír mint én, arra már mind rászálltok és a maradék kis 1% életkedvét is elveszitek, ami nekem már alapból nem volt meg szóval ne örülj annyira magadnak. Ha nektek ez a gonoszkodás és előítélte jó akkor hajrá, de akkor legalább privátba ahol le tudunk tiltani és nem irritáltok senkit.
Azért mert könnyebb nyafogni mint tenni azért, hogy jobb legyen.
Nyafogtok, de internetetek van. Van tető a fejetek felett, van élelmetek. Sőt neked számítógéped is. 17 évesen tudod, hogy ez a sors jutott neked, de van egy jó barátom aki tavaly januárban az utcán élt. Nincsenek szülei, senkie nincs. Mi befogattuk. Segítettünk neki munkát találni és neki is csak 8.osztálya van. Tavaly nyár előtt költözött el tőlünk egy albérletbe és a mai napig ott él és dolgozik és persze szerzett barátokat és barátnőd. Most jön ő meg a párja hozzánk karácsonyra.
Akarat kérdése és megtudod változtatni az életedet.
Jaa lemaradt, hogy a barátom fél az emberek között, de kiment és küzdött azért, hogy jobb legyen neki. Sosem láttam őt nyafogni, ő mindég ezt mondta "Egynap eljön az a nap amikor én is boldog leszek és küzdeni fogok azért, hogy megtaláljam a boldogságomat" erről ennyit. Egy hajléktalan srácból egy szorgos férfi lett. Te nem vagy hajléktalan akkor mire vársz?
Én ezt elhiszem, hogy egy normális lányt keresel, de neked először az életedet kell helyrehoznod és utána sima ügy lesz a barát és a barátnő szerzés. Én se örülök annak, hogy sok embernek nehéz élete van, de mindég van esély arra, hogy változtass. Ez egy nagyon lassú folyamat, de megéri.
Nem azért, de nekem sok "tiniribi barátnőim" voltak és kapcsolatba és jó volt velük, attól mert kicsit kihívósan öltözik még lehet normális. Belső a fontos és nem a külső. Én is a menő csávót mutatom élőbe, de közben ez csak a páncélom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!