Magyarországon még működik azaz alapelv, hogy az Autós utálja a motorost, a Motoros utálja az autóst?
Figyelt kérdés
Én Motoros vagyok és én azt veszem észre hogy az autósok leakarnak túrni az autról. Persze nem tudnak mert egy Suzuki Gsx-erem van.2021. dec. 20. 09:46
1/19 anonim válasza:
"Persze nem tudnak mert egy Suzuki Gsx-erem van."
Aha...látom az egóval nincs gond. Csak nehogy visszaüssön 1x.
2/19 A kérdező kommentje:
Az hogy mekkora az egom ahhoz ehhez a kérdésnek semmi köze. Az arcodból meg vegyél vissza veréb.
2021. dec. 20. 09:55
3/19 anonim válasza:
Pont akartam egy normális választ írni, de látom gyökér vagy... Azért ne felejtsd el, hogy jó eséllyel te halsz meg egy balesetben, nem az autós.
4/19 A kérdező kommentje:
Igen? Addig amig az autósok nem toreláják a motorosokat, addig sok motoros balesett van. Vegyél vissza az arcodbol.
2021. dec. 20. 10:07
5/19 anonim válasza:
Én autós és motoros is vagyok, de nem tapasztaltam semmi ilyesmit.
6/19 A kérdező kommentje:
Hát én számtalanszor tapasztalom. Leakarnak turni az utról. Csak a motorom jó erőben van.
2021. dec. 20. 10:15
7/19 anonim válasza:
A szabálytalanul közlekedő barom kategória mindenféle járműnél megtalálható.
8/19 anonim válasza:
Amíg a motorosok többsége képtelen a KRESZ szerint vezetni, addig ne pattogjon egyik se, hogy mit csinál egy autós.
Szívem szerint a többségét egy kamion kerekei között látnám szívesen.
9/19 A kérdező kommentje:
#8 Igen? Mégse a motoros nyírja ki egy család életét. Hanem az autósok túlnyomó része.
2021. dec. 20. 10:25
10/19 anonim válasza:
9: hát igen, motoron ritkábban utazik egy egész család
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!