Mit tegyek ha a Facebook lezárta a fiókomat a születésnapom előtt?
Sziasztok!
1 héttel ez előtt ilyenkor a Facebook ideiglenesen lezárta fiókomat, mivel számukra gyanús videót küldtem egy ismerősömnek, ami megszedte az alapelveket. Kértek okmányt, elküldtem nekik a diákigazolványomat. Azt írta ki hogy "COVID-19 miatt később tudunk reagálni" féle szöveg. Ismerőseim azt mondták, ez pár nap. Eltelt 1 hét, és nagyon izgulok, hogy meglesz-e a fiókom születésnapomra. (szept 30) Az lenne itt a fő kérdés, hogy mit tudok tenni, ha 29.-e este sem oldották fel a fiókom?
ui: Nem tudok új fiókot csinálni mivel ha csinálok autómatikusan felismer és kitiltja az a fiókot is ugyanez miatt.
Köszönöm előre a válaszokat!
életed legborzalmasabb születésnapja lesz...
fészbukk nélkül... belegondolni is borzalmas....
A szülinapos témát csak azért vetem fel, mert sokaknak csak úgy jut eszükben hogy létezem. (btw már nem érdekel a szülinap)
De azért vannak fontos adataim az oldalon, amire ha lenne 10 percem, lementeném mindent.
A Facebooknál te nem az ügyfél vagy, hanem a termék. (Az ügyfeleiknek üzemeltetnek rendes ügyfélszolgálatot is.) Vagy engedélyezik a fiókodat újra, vagy nem. Ha újra akarsz regisztrálni akkor minimum töröld a cookiekat és indítsd újra a modemedet, hogy új IP-t kapsz.
Off:
Őszintén szólva én kifejezetten örülök, ha azok az emberek elfelejtenek akiknek csak egy FB értesítésről jutok az eszébe.
mert sokaknak csak úgy jut eszükben hogy létezem
Es pont ezert van beallitva hogy ne mutassa a szulinapot.
El sem hiszed mennyire megnyugtato hogy nem kell boldog-boldogtalannak megköszönni a sok jokivansagot.
Facebooknál kiadta hogy "folytatás mint (nevem)" és utána kidobja ugyanazt hogy "megkaptuk tőled az információkat"
A messenger kijelentkeztetett a fiókomból és a jelszavam ami tudom hogy az működik érdekes módon nem működik, jelszót változtatni nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!