Miért sírják el magukat a nők, mikor megkérik a kezüket? Mire gondolnak ekkor?
Figyelt kérdés
Ez egyfajta ösztönös reakció, vagy hogyan kell értelmezni? Olyan, mintha egész addig erre várnának, aztán kirobban belőlük az érzelem.2021. dec. 18. 22:43
11/17 anonim válasza:
Nem mindenki sír. Egy ismerősöm pl. káromkodott közben, mert éppen kutyasz.rba lépett. Csak mesélték, de úgy megnéztem volna 😀
12/17 anonim válasza:
Passz, én sem sírtam.
Gondolom alapból érzelmesebbek, ki tudja mióta/mennyire vártak már rá és amikor teljesült örömükben sírtak
13/17 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy az EQ-nak semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyire bírja türtőztetni a saját érzelmeit. Vagy mennyire bőg össze-vissza mindenen.
14/17 anonim válasza:
Azért, mert hiszékenyek, hogy (épp akkor) valaki szereti őket. Vicces, szánalmas, hogy nem figyelnek arra, hogy rendszerint, a mai világban pár hónap, év, aztán vége lesz mindennek. Aztán jön a következő "nagy Ő", aakivel ugyanígy elb*k a dolgokat, majd a következő, majd a következő... Full hiszékenyek a nők.
16/17 anonim válasza:
Mert örülnek hogy hozzámehetnek álmaik pasijához.Pár ev múlva meg azért sírnak,hogy hozzámentek egy tohonya állathoz.
17/17 anonim válasza:
Túl sok filmet nézel, kérdező, a valóságban nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!