Mit gondolnak az osztrákok, németek magukról?
Idejön Magyarországra, lenézi a magyarokat, elkezd karattyolni aztán természetesnek gondolja hogy itt majd mindenki tud németül. Mire fel? A német mióta világnyelv? Ha meg közlöd vele, hogy nem beszélsz németül akkor meg vágják a pofákat, meg szájsze meg ilyenek.
Ezzel az erővel én is elvárhatnám, hogy ott is beszéljenek magyarul, nem?
Én alapvetően normálisabbnak gondolom őket, mint magunkat, de nemrég voltam Berlinben. Pár tíz másodperccel a megállás előtt állok az ajtó előtt, kapaszkodok (nyilvánvaló, hogy le akarok szállni), fogja magát a vénember és lecsapja a kezem és előttem szál le... Azt hittem hasba rúgom...
De ettől függetlenül ez még mindig nem olyan, mint a hajléktalan, aki a Fidesz propaganda hatására meg akar verni, mert szerinte én homoszexuális vagyok
Utálom őket én is, de nem vagyunk egyedül, a világban nem túl népszerűek.
Gondoltam begyakorlok egy mondatot németül, ami annyit tesz, hogy nem volt elég, amit műveltetek a II. világháborúban? Megöltetek sok százezer Magyart, mi kell még?
Angol nyelven bsztatják őket rendesen pl a youtube-on, ami egyértelmű német video. Amerikaiak, Angolok nem felejtenek. Pláne a Franciák, Lengyelek, stb.
Próbálják kompenzálni a görénységeiket a turbóliberál stílusukkal, de ez csak a felszín.
Legyen az ember bármien nemzetiségű,ha embernek született akkor valójában az is. Hülyén ki fejeztem.(Rövidítve)-A belső értékek számítanak.
Nem tudom mondhatom e úgy,de sajnos ien a vilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!