40 éves férfiak! Ha egy 19 éves lány ha ezt csinálná, mit gondolnál róla?
Figyelt kérdés
Alapból visszahúzódóbb természetű, de ha a közeledben van, sokszor téged néz, meg ha összetalálkozik a szemetek akkor kicsit mosolyog. Mi járna a fejedben ha veled lenne ez?2021. okt. 8. 15:23
1/5 anonim válasza:
Semmi. Az emberek mosolyognak egymásra, nem kell ezt tovább gondolni. Nyilván, ha tetszik, akkor vissza mosolygok, de ez egyáltalán nem jelent közeledést.
2/5 anonim válasza:
Jaj istenem, meséld már be magadnak, hogy Sugardaddy-nek néz téged egy 19 éves..
3/5 anonim válasza:
Ha a haját is igazgatja, hogy minél jobban nézzen ki, akkor van esély a közeledésre. Menj közel hozzá !
4/5 anonim válasza:
Én csak 36 vagyok, de azt gondolnám hogy bejövök neki.
Csakhogy ezt a gondolatot el is "dobnám" mert túl fiatal lenne hozzám..
Arra gondolnák hogy nem gondolja komolyan.
Viszont ha biztos lennék benne hogy lenne esély komoly kapcsolatra, akkor én is elkezdenél flörtölni. (De ehhez pár mosoly kevés lenne..) Nekem egyértelmű jelzés kéne ebben az esetben...
5/5 anonim válasza:
Remélném, hogy anális szexet akar.
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!