Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek le, mert úgy...

Miért néznek le, mert úgy élek mint egy skót?

Figyelt kérdés

garzonba lakok, csak a legszükségesebb alapvető dolgokat veszem meg azokból is a legolcsóbbat, nincs százezres mobilom, nincs kábeltévém, viszont ezekből adódóan van megtakarításom

viszont vannak akik lenéznek, beszólnak emiatt, sz**rágónak, skótnak tartanak

2021. dec. 17. 14:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
4%

Senkinek semmi köze a másik életéhez, ebből látszik soknak nincs jobb életük a “szarrágók”-nál, mert a szarrágókat nem érdekli a divat, a proli szar társadalmi élete, és nem esett bele abba a gödörbe, ahova az ilyen ember kerültek bele, akik a másik emberek életével foglalkoznak, a sajátjuk meg romokban hever.

Igen, én is “szarrágó” vagyok, mert okosan osztom be a pénzem és azt veszem csak meg amikre szükségem van, olcsón és nem követem a városi emberkék szar életét. Saját utamat követem, amire a városi emberkék közül nem mindenki lenne rá képes, mert telefonozni nekik fontosabb, mint dolgozni. Nincs szükségem arra, hogy 2 évente megvegyem a legújabb iPhone Pro Max-ot , mert nekem a 70 ezres (az alatt úgyis csak szart kapsz) 8 évre is, vagy ameddig bírja. 👍

Nem kell nekem szauna mint nektek ti városi emberkék, nem akarok bora borára menni üdülni mint ti 0 életű városi emberkék, akik csak azért izgulnak a szigetre utazás során, mert tudni fogjátok, hogy képeket fogtok csinálni a szigeten ahogy lefotózzátok a szigetet meg a kis lábaitokat és felrakjátok instagramra és 1 másodpercenként azt figyelitek hány szívet kaptatok a képetekre és milyen irigy komikat kaptok a szintén városi emberkéktől. Ahelyett, hogy a nyaralást élveznétek, mert fontosabb mint a városi emberkék összerakott telefonjainál. Tisztelet annak akire ez nem vonatkozik (városi emberkék, de igen, rátok vonatkozik ez, ne csináljatok úgy mintha nem lenne igaz rátok!)

2021. dec. 18. 16:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben jobb a drágább. Barátnőm lánya szalagavaton ugyanolyan ruhában volt mint egy másik lány. Mivel jóban voltak az anyukák megbeszéltek ki hol mennyiért vette. A másik lány 2-szer annyiért, mert egy jobb nevű helyen vette. Megjegyzés a kínai áruházakban most már sokszor nem Kínából jön az áru, hanem helyi varrodakkal vannak szerződésben. Én pl. turibol olcsón nem egyszer vettem jó minőségű, nem tucat ruhát. Nem azért mert nem tehettem volna meg butikban. És gyalog járok a munkahelyemre
2021. dec. 22. 07:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Folytatás. Mert imádok gyalogolni. Az eteleken viszont sosem sporolok. Mindenki más. Ne foglalkozz másokkal kérdező.
2021. dec. 22. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.