Miért néznek le, mert úgy élek mint egy skót?
garzonba lakok, csak a legszükségesebb alapvető dolgokat veszem meg azokból is a legolcsóbbat, nincs százezres mobilom, nincs kábeltévém, viszont ezekből adódóan van megtakarításom
viszont vannak akik lenéznek, beszólnak emiatt, sz**rágónak, skótnak tartanak
Senkinek semmi köze a másik életéhez, ebből látszik soknak nincs jobb életük a “szarrágók”-nál, mert a szarrágókat nem érdekli a divat, a proli szar társadalmi élete, és nem esett bele abba a gödörbe, ahova az ilyen ember kerültek bele, akik a másik emberek életével foglalkoznak, a sajátjuk meg romokban hever.
Igen, én is “szarrágó” vagyok, mert okosan osztom be a pénzem és azt veszem csak meg amikre szükségem van, olcsón és nem követem a városi emberkék szar életét. Saját utamat követem, amire a városi emberkék közül nem mindenki lenne rá képes, mert telefonozni nekik fontosabb, mint dolgozni. Nincs szükségem arra, hogy 2 évente megvegyem a legújabb iPhone Pro Max-ot , mert nekem a 70 ezres (az alatt úgyis csak szart kapsz) 8 évre is, vagy ameddig bírja. 👍
Nem kell nekem szauna mint nektek ti városi emberkék, nem akarok bora borára menni üdülni mint ti 0 életű városi emberkék, akik csak azért izgulnak a szigetre utazás során, mert tudni fogjátok, hogy képeket fogtok csinálni a szigeten ahogy lefotózzátok a szigetet meg a kis lábaitokat és felrakjátok instagramra és 1 másodpercenként azt figyelitek hány szívet kaptatok a képetekre és milyen irigy komikat kaptok a szintén városi emberkéktől. Ahelyett, hogy a nyaralást élveznétek, mert fontosabb mint a városi emberkék összerakott telefonjainál. Tisztelet annak akire ez nem vonatkozik (városi emberkék, de igen, rátok vonatkozik ez, ne csináljatok úgy mintha nem lenne igaz rátok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!