Miért néznek le az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
A legjobb barberban voltam fodrásznál és azt mondják az osztálytársaim hogy nem áll nekem jó pedig biztos vagyok benne hogy jó, vettem egy drága fehér cipőt és azt mondtak hogy női. Ha rossz fodrászhoz megyek akkor azt mondják hogy jó lett és ha nem komoly cipőben akkor meg hogy jó a cipőm miért van ez?2021. dec. 9. 20:18
1/5 anonim válasza:
Nem bántásból!
Csak megvan a saját véleményük!
2/5 anonim válasza:
Talán nem olyan felszínesek mint te, és így próbálják a tudtodra adni hogy gáz amit művelsz 🤷♀️
4/5 anonim válasza:
Márka érzékenység. Nem új jelenség. Olcsó, drága tengelye is van ennek ami úgyan úgy felszínes olcsó oldról drágábbra. Ha megteheted miért ne. Úgyse fognak azzal jönni, hogy gyerekmunkások gyártják. Nem mintha az olcsót olcsóbb munkaerő állítja elő olyan munka körülmények között akár.
Meg lehet nem szeretik a metroszexuális megjelenést, ami ízlés kérdése. Döntsd el milyen legyen a te stílusot. Úgyis te fogod egy ponttól pént költeni teljesen rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!