Az iskolában már kb. fél éve levegőnek néznek az osztálytársaim, mit tehetnék?
ezt úgy értem, hogy nem foglalkoznak velem. Az utobbi hetekben lett ennyire durva a helyzet, esdig csak probaltak elkerulni. Most pedig mar elulnek mellolem, ha csatlakozni probalok a beszelgetesbe akkor beszolnak, vagy flegmaznak, vagy egyaltalan nem valaszolnak, csak atternek vaalmi mas temara. Fogalmam sincs miert. Nem flegmaztam en sosem veluk, sot nem is jellemzo ram. Mindig segitettem mindenkinek, a hazit is ha kertek odaadtam. Mar annyira eldurvult a helyzet, hogy van amikor ebedszunetben siras nelkul nem birom ki, mar tanorakon remegek stb.
Mindenhol mashol vannak barataim, es hiaba mondjak, hogy torodjek a meglevo barataimmal, megiscsak 7-8 orakat ulok az iskolaban, lehetetlen nem torodni ezzel. 10.-es vagyok, es hat sok idom van meg itt, meglehetosen hamar meg kene oldani...
Sosem okozott gondot a beilleszkedes. Tesioran parba allskor mindig maganyos vagyok, senki sem szokott velem lenni.
Annyit elgondolkodtam mar, hogy en vagyok- e a hibas, vagy mit tehetnek, DE FOGALMAM SINCS...
A szuleim nem engedik a sulivaltast, osztalyvaltas sem lenne megoldhato, sot a csoportvaltas is nehezen lenne megoldhato a szintkulonbsegek miatt. A magantanulos megoldasra is gondoltam, bar nem hinnem, hogy megengednem a szuleim es nem is tudom, mennyire lenne megoldhato.(errol valakinek van indormacioja?)
Elore is koszonom az egyeb otleteket, segitseget!!
Szerintem csak nem hozzád valóak az osztálytársaid.
Egy-két szimpatikus csak van köztük, próbálj meg velük barátkozni. Ha nem megy, az sem tragédia, én is csak azt mondanám, hogy gondolj a meglévő barátaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!