garzonba lakok, csak a legszükségesebb alapvető dolgokat veszem meg azokból is a legolcsóbbat, nincs százezres mobilom, nincs kábeltévém, viszont ezekből adódóan van megtakarításom
viszont vannak akik lenéznek, beszólnak emiatt, sz**rágónak, skótnak tartanak
Mit csinál jól? Hogy fösvénykedik ha nem szorul rá? Én is ismerek ilyeneket. Inkább nem fűt, csak hízzon a bankszámlája. Soha nem fogja azt a pénzt használni, csak élvezi hogy van, akkor is ha majd megfagy a lakásában... És nem szegény a csávó. De nem élvezi ki a pénzét, inkább szűkölködik , miközben volna miből normálisan élni.
2021. dec. 17. 17:05
12/23 anonim válasza:
#8:
Viszont attól, hogy valami drága, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó is.
2021. dec. 17. 17:15
13/23 anonim válasza:
A nem nyomorgok mikor élhetnék, meg a szórom a pénzt ész nélkül között van különbség. És de, a normális alapanyagból készült dolgok drágábbak a hulladéknál, bizony jobb az a francos virsli ha húsból van és nem szójából: az se hátrány ha a ruha, cipő nem olyan hulladék anyagból van hogy rövid úton tönkremegy..
2021. dec. 17. 17:20
14/23 anonim válasza:
12. nem feltétlenül, ez így van de általában az ár tükrözi a minőséget. Macskakaja, tv, kocsi, gyümölcslé, parízer, virsli, hajszárító, akvárium, matrac, kanapé, kabát, sajt, csoki, szappan, mindennapi egyszerű dolgok, sorolhatnám. Most szétnéztem magam körül és teljesen más dimenzió az olcsó és a drága. Más minőségű életet ad a mindennapokban. Amíg nem ismered meg elképzelni sem tudod, én se tudtam.
2021. dec. 17. 17:29
15/23 anonim válasza:
#11 szerintem a világ fő problémája(a rengeteg emberen túl) az, hogy az emberek rosszul bánnak a rájuk bízott erőforrásokkal. És ő ezt jól csinálja szerintem, hogy ésszel dönt ezekről felelősen. Ha megnézed mire költenek az emberek és abból lehetnének értelmes dolgok is.
Ha nem költi el ott igazad lesz, hogy az megint nem jó. De ez két független kérdés.
2021. dec. 17. 18:05
16/23 anonim válasza:
Az a szarrágó és a többi, aki a saját életét is (és másét is!) megkeseríti csak ne fogyjon a pénze... Exem telefonja olyan szar volt (olcsó is és régi is) hogy egyszerűen nem lehetett rajta telefonálni se. Egyik szobából ment a másikba, hogy "és most hall?... na és most?..."
Többször mondták neki hogy vegyen új mobilt, de nem, mert az még jó...
Aztán mikor vettem magamnak egy 100 ezres telefont saját pénzből ami még olcsónak számít a mai árak mellett, beszólt, hogy "minek?" és hogy mennyire felesleges.
2021. dec. 17. 18:23
17/23 anonim válasza:
"És ő ezt jól csinálja szerintem, hogy ésszel dönt ezekről felelősen. " Szerintem meg nem , mert tapasztalatom szerint olcsóbból háromszor veszed meg ugyanazt, míg egyszer a drágát. A filléres dolgok jó része hulladékgyártás. Én inkább egyszer köhögöm ki a pénzt normális cipőre, mint három párat vegyek a kínaiból, mert fél éven belül leszakad a lábamról...
2021. dec. 17. 18:27
18/23 anonim válasza:
ezzel nincs baj, bár próbálok minőségi kaját enni, de feleslegesen minek költsek?
2021. dec. 17. 19:07
19/23 anonim válasza:
Rám is mondták, hogy szarrágó vagyok.
Szerintem csak mások voltak a prioritások. Míg más kilóra vette a márkás ruhákat, meg elbulizta, meg újautót vett, nekem a pár éves nyóchenger is megtette, volt vitorlásom, a horgászcuccom is százezrekbe fájt.
Cserébe nem vettem meg mindig a legújabb cseréptelefont, meg laptopot, sem nagytévét.
Cserébe éltem. De én voltam a fillérbaxó.
2021. dec. 17. 20:22
20/23 anonim válasza:
Az pozitív dolog, hogy gondolsz a jövőre, a nehezebb időszakra. Azért néznek le, mert tudnál normálisabb életet élni ilyen körülmények mentén, és mégsem teszed meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!