1/33 anonim válasza:
Van saját életem, nem érdekel mások mit csinálnak
2/33 anonim válasza:
Én is nézek, szeretem az animéket. De van mellette életem is. Dolgozó ember vagyok, akinek csak este jut ideje 1-2 epizódnyi animézésre.
3/33 anonim válasza:
Pont azt amit azokról akik mas sorozatot néznek.
6/33 anonim válasza:
Én magam is nézek animét egyetemistaként és ugyan olyan életem van, mint bárki másnak. Akár mint azoknak, akik sorozatoznak vagy olvasnak
8/33 anonim válasza:
És ezt ki kérdezte, vagy hogy kapcsolódik a kérdéshez?
9/33 anonim válasza:
Vannak egész jó animék, azt meg kell hagyni. Szóval ha valakinek annyiból áll ez, hogy megnéz egy-két sorozatot, de nem ez határozza meg az életét, akkor nem zavar.
Ezzel a weeb, loli, waifu dologgal viszont ki lehet űzni a világból.
10/33 anonim válasza:
Azt, hogy ők emberek akik animéket néznek.
Vannak kiváló és borzalmas animék is. Amúgy meg mindenki azt néz amit akar (nyilván törvényes kereteken belül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!