Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz azokról, akik...

Mit gondolsz azokról, akik animét néznek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 5. 09:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Én alapvetően azt gondolom, hogy ő erre céloz.

De én itt kizárólag arra reagáltam, amit te írtál.

2021. okt. 5. 13:32
 22/33 anonim ***** válasza:

Nem teljesen jogos akkor a megallapitasod, hiszen nem mindegy hogy identitásrol vagy valami különc szokasrol van szó. Bár el nem tudom képzelni milyen az anime szubkultúra mivel ilyen embert nem ismerek.

19

2021. okt. 5. 13:44
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is nézek animéket, ha van időm, de sok az alacsony minőségű darab, mint ahogy a filmek között is. Aki azokért rajong, azokkal nem tudom megtalálni a közös hangot, ugyanúgy, mint a fanatikusokkal sem. Ha csak erről tud beszélni, az rossz pont. Ha kielemez velem egy elgondolkodtató animét, az nagy pluszpont.

Ha otakunak nevezi magát és viháncol az utcán miniszoknyában színes hajjal, őt inkább óvatosan kezelem.

2021. okt. 5. 14:02
 24/33 anonim ***** válasza:

De, én jól írtam, mivel arról beszéltél, hogy azt nem érted, amikor valaki így határozza meg magát, ha valaki ezt teszi, akkor ő nyilván nem csak szokásról beszél.

2021. okt. 5. 14:03
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy rokon lélek.
2021. okt. 5. 14:21
 26/33 anonim ***** válasza:
68%

Ezt Filthy Frank nagyon jól elmagyarázta, hogy van különbség a weeb meg a sima anime néző között. Aki csak úgy casually néz egy animét, mert tetszik neki, azzal nincs baj, csinálja. Még hentait is nézhet, ő dolga, érted. De a weebek nagyon súlyosak.

Itt megtekinthető ez részletesebben:

[link]

2021. okt. 5. 17:29
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Én 1998 óta nézek animét,akkor én elvileg súlyos eset vagyok. Szerintem meg csak van egy érdeklődési köröm, és szappanoperák meg valóságshowk helyett animékkel szórakoztatom magam.
2021. okt. 5. 18:16
 28/33 anonim ***** válasza:
52%
Nincs ezeknek a dolgoknak nagy értelme, az tuti.
2021. okt. 5. 19:43
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván idióták. Bár pontosan nem tudom mi az az animé, de gondolom valami gyogyos állatság.
2021. okt. 5. 21:50
 30/33 Thunderfairy ***** válasza:
Kedves utolsó. Ha nem értesz hozzá akkor minnek irsz???
2021. okt. 6. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!