Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy mai 24 éves lánytól,nőtől...

Egy mai 24 éves lánytól,nőtől mit várnak el az emberek?

Figyelt kérdés
Tudjátok szoktak ilyen statisztikák lenni milyen egy átlagos magyar, külföldi nem muszáj teljesen így érteni, csak ez adta az ötletet, mert nehéz lehet leáltalánosítani, de mit csinál, dolgozik e, egyedül él, hobbija, jövőképe....az elvárásoknak él?
2021. dec. 9. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%

Diploma. Ez ma már kötelező!

.

2021. dec. 9. 23:34
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Érettségi is elég. 🤡
2021. dec. 9. 23:57
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Vállogtás nélkül szexeljen bárkivel bármikor.
2021. dec. 10. 01:24
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nincs más 24 éves lány felé semmilyen elvárásom. Viszont én elvárom magamtól, hogy 24 éves koromra meglegyen a mesterdiplomám és hozzá 4 év komoly szakmai tapasztalat. Párkapcsolat is jó lenne, de az nem feltétlenül elhatározás kérdése. Természetesen továbbra is dolgoznék. Elköltözés az kérdéses nem tudom hol fogok akkor lakni, mert nem tudom hol csinálom a mestert. Hobbijaim megmaradnak, plusz elkezdem azt a hobbit, amit kislány korom óta szeretnék, csak eddig idő és pénz hiányában nem kezdhettem bele.

Ebben az évben kezdenék el azon gondolkodni, hogy mikor tanuljak meg egy negyedik nyelven. És gondolkodnék a phd lehetőségén (most épp úgy gondolom, hogy ezt kihagynám)

2021. dec. 10. 08:46
 15/15 A kérdező kommentje:

16os:

Papírforma szerint szép kilátások de ahogy olvasom kipipálhatsz pár mindent, gratula előre is a sikerekért.

Szerintem is ilyentájt már tud összehangoltan élni az ember.

2021. dec. 10. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!