24 éves lányként hogyan növelhetném az önbizalmamat?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 11:10
1/10 anonim válasza:
Apránként állítsd magad egyre nagyobb kihívások elé!
2/10 anonim válasza:
Kövér vagy?
Alacsony vagy?
Vagy gombás a lábad?
Miért nincs önbizalmad?
Esetleg hullik a hajad?
3/10 anonim válasza:
Járj el konditerembe! Vagy kezdj el crossfittre járni, ahol az ember még saját magán is meglepődik, milyen sokra képes!🙂
4/10 anonim válasza:
Az egészséges önbizalomhoz, nem árt az egészséges önismeret.
Mi az amiben jónak érzed magad és szereted csinálni?
Van olyan közösség ahol tudsz épülni, tamogatnak?
Ahol segítenek abban hogy megismerd önmagad?
5/10 anonim válasza:
A tudás, és a széleskörű ismeretek, a gyakorlatiassággal párosulva az élet minden területén növelik az önbizalmat.
6/10 anonim válasza:
Mi a baj? Nem megy az ismerkedés vagy mi?
7/10 anonim válasza:
Tudnám, miért pontoztátok le a hasznos válaszokat...
8/10 anonim válasza:
2-est miért kellett lepontozni?
Őszintén megkérdezte hogy ezek a problémák vagy mások?
9/10 anonim válasza:
Vagy engem, a hármas válaszoló személyében! Mi rosszat írtam a konditeremmel és a crossfittel...?
Tudom, mit írok! Nekem az alkatommal volt problémám! Túl vékony voltam férfi létemre és ezzel piszkáltak mindig. Ezért kezdtem el edzeni.
Kigyúrtam magam - szteroidok nélkül! - azóta jóval több önbizalmam van! Mi rosszat írtam...?
10/10 anonim válasza:
Nem kell attól tartani, attól félni, hogy mi lesz a következménye annak, amit mondasz, amit teszel, hogy mit szólnak majd mások. Ha látják, hogy ezt figyeled, akkor majd veszik maguknak a bátorságot és beléd kötnek.Ha azonban ez nem érdekel, akkor inkább elfigyelnek majd rád és csodálni fognak, hogy mersz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!