Valóban csak a szegény emberek esznek zacskós levest?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 13:31
21/23 anonim válasza:
Én nem vagyok szegény, és szeretek főzni is.
Viszont szeretem a zacskós levesek egy részét, finomak. :D
Meg munkába nem akarok mindig levest hurcolni, volt már kellemetlen élményem hogy kifolyt. Meg elég nehéz is. Inkább ott összedobom porból, ha megkívánom.
22/23 anonim válasza:
Nem, néha, mikor mostazonnal kell egy forró leves, akkor simán megeszem
Nagyon szívesen főzök meg pepecselek a konyhában, de nem télen a -5 fokban túráról hazaérve. Akkor bögrés leves sos-ben, és majd UTÁNA, későbbre készítek valami értelmeset is.
23/23 anonim válasza:
Nem mondanám.. Nem vagyunk szegények, nálunk is mindig van itthon főtt étel, és nem mellesleg szeretek főzni, nem riaszt vissza az sem, ha több órát kell a konyhában töltenem. Ezek ellenére is néha rám jön, hogy most nagyon jól esne egy zacskós neves (ilyen instant ramen-ekre kell gondolni) és veszek párat. Egyszerűen szeretem, finom és télen még jobban esik a bögrés leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!