Villogni akar valóban az, aki a háza előtt parkol 2 autóval mikor van garázs, és megcsinálja a háza előtti részt puccosra?
A haverom nem kedveli a szomszédjait, vagyis nem is szokott velük dumálni.
És náluk voltam, és mondtam neki, hogy itt miért van megcsinálva a ház előtti rész, mikor sehol máshol nincs?
Azt mondta, "Ja, azok, puccoskodnak!"
Miért?
Nézd meg, napelem a tetőn, van garázs, de mindig kint parkolnak a ház előtt a kocsikkal, és megcsinálták a házuk előtti részt kövesre, meg díszesre.
-Na és?
-NA ÉS? egyértelmű, hogy azt akarják, hogy "ide nézzetek, van lóvé a háznál!" mert minek akarnának ilyen eltérő házat maguknak? Csak azért hogy mindenki az Ő házukat bámulja! Mindenkinek a tekintete oda vonzódik, nem a többi 70 házra ahol egyszerű fű van a ház előtt, nem pedig kő!
-Nem hiszem...
Most szerintetek elnézve attól, hogy nem a haverom puszipajtásai, lehet benne valami?
Miért ne állhatna a ház előtt a kocsi az utcán?
Miért ne leehtne valakinek napelem a házon?
Miért ne csinálhatnák meg díszesre a ház előtti részt?
Tényleg lehet benne valami anyagi fitogtatás?
Kezdjük ott, hogy valamilyen szinten minden ember, aki rendben tartja a házát, az szeret picit villogni is vele, és zavarja ha a másik jobban teszi. Amúgy villogni is csak akkor lehet, ha ott vannak a buta irigykedők.
De úgy nézem a kocsival ház előtt állás is böki egyre több magyar ember csőrét, mert egyre több az ilyen kérdés.
A napelemmel nem értem mi a gond? Az épp nem a villogásról szól, hanem a takarékosságról. Mi nem "Puccoskodunk", de otthon van a házunk tetején két napkollektor nekünk is. Mert olcsóbb energia.
És azért sok oka lehet, hogy miért a ház előtt áll a kocsi. Lehet hogy igazából 3 kocsijuk van, és már nem fér be a kinti kettő..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!