Tényleg igaz, hogy a mai fiatalokat nem érdekli, hogy autójuk legyen?
Az, de most még is ez a divat. Annyi helyen lehet látni ezt a boomerezést, és nincs semmi logika mögötte.
Szerintem ők maguk sem tudnák pontosan meghatározni, hogy mikor és miért használják, csak ha valaki más véleményen van és nem illik a modern felfogásukba akkor az.
Nálunk gimiben elég jó módúak voltak a fiatalok családjai, így rajtam és 2 személyen kívül mindenkinek lett jogsija.
Én 5x megbuktam, azóta eltelt 5 év és nem mentem PÁV-ra, szüleim azt mondták bezárt a bazár, nem tudnak többet támogatni a jogsi megszerzésében. Apa azt mondta, hogy vett volna nekem egy kocsit szívesen, de így alakult.
Szerettem vezetni, élvezetes nagyon. Bár autóban ülni csak úgy valaki mellett még jobb. XD Nem hiszem, hogy alkalmas vagyok erre a feladatra, félelmetes mennyi idióta van az utakon. Az utolsó vizsgámon is egy szabálytalan barom miatt buktam meg, nem kezeltem jól a helyzetet és én is szabálytalanul jártam el. Azt mondta a vizsgabiztos az ilyen szitukat az életben is kezelni kell, balesetet okozhattam volna. Úgyhogy sajnos ez elvette a kedvem tőle.
De szerencsére nagyvárosban nincs károm belőle, mindenhova eljutok tömegközlekedéssel, gyalog, bicajjal. :D
Ha majd szeretnék gyereket, azért szükség lesz autóra, nagyon nem könnyű pici gyerekkel tömegközlekedni (nem is látok erre sok kisgyereket buszon), úgyhogy legalább a páromnak szeretném, ha lenne. Én megértek mindenkit, aki nem tartja fontosnak, de azért egy család fenntartásához nem árt az autó adta kényelem és szabadság. Pl: egy gyerek nem fog óra 15 percre elkészülni a busz indulásáig, ha épp rájön a hiszti stb. Nagybevásárlást is elég nehéz csinálni, én is mindig málhás csacsi vagyok a buszon, de máshogy nem megy.
Úgyhogy igen, néha jól jönne egy autó, de én nem mernék vezetni és igazából pénzem sincs rá. Nem tudok félretenni a fizetésemből, ezt a szüleim is tudják, úgyhogy már most megkaptam az "örökségem", vagyis egy lakást, szóval van miért hálásnak lennem, tényleg.
Sajnos rengeteg fiatalnak elképzelhetetlen egy lakás, főleg, ha annyit keresnek, mint most én. ez nagyon szomorú szerintem. :( Vagy tud a szülő hátteret biztosítani, vagy 3x is át kell gondolni, hogy válasszon-e a fiatal olyan szakmát, mint a tanári, mert 1,5 év munkaviszony után tényleg reménytelennek tartom ezt (és sok más szakmát is, sajnos).
Hogy miiii?
Én motorozok, ma is verettem haverokkal, kawasaki zx6r sportmocim van, nem kell általánosítani....
Engem meg a kütyük nem érdekelnek ennnyike.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!