A mai fiatalokat miért nem érdekli majdnem semmi?
Milyen elgondolásból került ezt a kérdés a politika kategóriába?
Egyébként szerintem szimplán nincs igazad. A mai fiatalokat pont annyira érdekli a világ és a tapasztalatszerzés, mint az előző generációkat.
Szerintem abszolút nincs igazad.
Engem rengeteg dolog érdekel, több hobbim is van. Nincs egy olyan barátnőm, barátom se, akiről ne tudnék kapásból három dolgot mondani, amiért szenvedéllyel él.
Nálam például azért is volt nehéz a pályaválasztás, mert több olyan dolog is érdekelt, aminek semmi köze egymáshoz.
19/L
Szerintem ma sokkal széleskörűbb a szórakozási lehetőség.
Szerintem te arra gondolsz,hogy sokan ma a virtuális szórakozást választják szabadtéri programok helyett.
Ez egyéni,hogy kit mi szórakoztat.
Pfejjj ezek a maji fijatalok csak a telefont nyomdosák bezeg a mijidőnkben visza kel hózni a sórkatónaságót!! *további 10 iq hőbörgés*
ok boomer :D
Regebben egy mozijegyert jo idoben odakellett menni sorbaallni vagy uzertol szerezni "zsugat" ... ma online elrendezel mindent.
Regebben meg vegig kellett jarnod az osszes uzletet ha kerestel valamit, ma csak par kattintas es 2 nap mulva hozza a dhl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!