Mi annak idején annyi mindennel foglalkoztunk, igyekeztünk benne lenni mindenben, sport, kirándulás, kipróbáltunk amit lehetett ez nagyon hiányzik a mostani felnövekvő generációból
Na meg érkezett a "régen minden jobb vót' " ügyeletes hülye.
2020. máj. 27. 16:43
12/22 anonim válasza:
Én sem értem, hogy ezt miből szűrted le. Régen is volt, aki csak a TV előtt ült (ebből mára számítógép vagy telefon lett, de mindegy), és most is van, aki sokszínű, érdekes életet él.
2020. máj. 27. 16:45
13/22 anonim válasza:
A kérdés elég provokatív, ráadásul még nettó demagóg is. Inkább nem kezdem el neked sorolni, hogy mi minden érdekel :)
2020. máj. 27. 16:47
14/22 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy jobb volt 11-es hulye ... csak pont az a tema, hogy masok a mai fiatalok es ennek mi lehet az oka. Erted hulye?
2020. máj. 27. 16:47
15/22 anonim válasza:
Mert szelekítv a figyelmed, csak azt vagy hajlandó észrevenni, ami az egyébként teljesen torz véleményedet alátámasztaná.
Az igazság meg az, hogy ez régen is személyfüggő volt, meg most is. Nem vagyok már fiatal (sajnos), de az egykori osztálytársaim majdnem mindegyikének kimerült a "szórakozás" a cigizésben, meg a kocsmázásban.
2020. máj. 27. 16:50
16/22 anonim válasza:
Engem sok minden érdekel és imádok túrázni. Van olyan barátnőm aki még horgolni is tud. Gondolom te is ilyen tipikus szóljuk le a fiatalokat ember vagy.
2020. máj. 27. 16:54
17/22 anonim válasza:
Bármit akarnál csinálni, mindenhez pénz kell. Ha nincs jó fizetésed, 2x is meggondolod mire költöd azt. Nem kell nagy dolgokban gondolkozni egy pesti állatkert is 5000 ft, más városba utazni is 10.000 ft és akkor nem ettél és nem ittál. Nagyobb dolgokról mint síelés, egy délutáni-esti kaszinózás, külföldre utazás mind, mind sok pénzben van. Akinek kevés pénze van az csak hétköznapi dolgokat tud csinálni. Lemegy az utcára futni, biciklizni, parkban leül, otthon tévézik, gépezik ezeket lehet. Akinek van pénze az tud élni.
2020. máj. 27. 16:55
18/22 anonim válasza:
Teljesen egyet értek a 4es válaszolóval, engem is legalább 5 felé húz szívem, ezért nehéz volt a választás továbbtanulás szempontjából, de amennyire csak tudom, próbálom összeegyeztetni őket, és a számomra legfontosabbat előtérbe helyezni. Nekem sajnos sok olyan ismerősöm van akit szinte semmi nem érdekel, vagy nem is az, hogy semmi, hanem inkább nem releváns dolgok, csak olyanok amiknek az életben nem veszik hasznát. De ugyanilyen érdektelenséget az idősebbeknél is tapasztalok sajnos.
18L
2020. máj. 27. 16:56
19/22 anonim válasza:
Ez az egész egy filozófia kérdés inkább, hiszen ki dönti el, hogy mi hasznos és mi nem? Mi számít szükséges tudásnak és mi nem? Miért csodálkozunk, hogy a mai politikának nevezett szenny után nem érdeklődik valaki?
Valaki szerint mai fiatal nem lehet férfi, mert nem állt -10 fokban őrségben.
"kipróbáltunk amit lehetett"
Akkor miért nem éltek így tovább? Miért nem látom az idősebbek tömegét az új dolgok, technológiák körül?
2020. máj. 27. 17:15
20/22 anonim válasza:
7#+1
Amúgy csak mások lettek, más dolgok érdeklik. Rólad is ezt mondták a 20 évvel feletted lévő generáció, és róluk is a 40 évvel feletted lévőek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!