Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai fiatalokat miért nem...

A mai fiatalokat miért nem érdekli majdnem semmi?

Figyelt kérdés
Mi annak idején annyi mindennel foglalkoztunk, igyekeztünk benne lenni mindenben, sport, kirándulás, kipróbáltunk amit lehetett ez nagyon hiányzik a mostani felnövekvő generációból
2020. máj. 27. 16:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szülői minta nyomon követése...
2020. máj. 27. 20:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet ennyire általánosítani, tényleg a közöny jellemző az embereknél, de nem csak a fiataloknál. Sokféle a szórakozási lehetőség, én is szeretek az interneten böngészni, filmet nézni, olvasni, de ugyanúgy régebben zenéltem, lovagoltam, mostanában sokat túrázom a barátommal (velem egy korosztálybeli), szeretek biciklizni, úszni, tanulok, most már dolgozom is. Ez idáig minden, csak nem érdektelenség. Viszont ez egy nehezebb világ, sokkal nehezebb ma érvényesülni, és hogy legyen idő szórakozásra amikor egy lakás minimum 15-20 millánál kezdődik.
2020. máj. 27. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!