Amióta egyéni vállalkozó vagyok (3 éve), szerintem egyben alkoholista is. Hogy álljam meg, hogy ne igyak?
Bár nem engem kérdeztél de én biciklizéssel és úszással foglaltam le magam.
De bármilyen sport jó amit szeretsz és élvezettel csinálod.
3. Voltam.
21
Én futni és kondizni jártam, de igazából bármi jó lehet, ami kellően kifáraszt. Küzdősportok, tánc, úszás... Ahol meg tudod pörgetni az edzést. :)
Hat igen azert az durva egesz nap masok bajait hallgatni
Nem csoda hogy nehezen birod
Egy alkoholista, füvező pszichológus, aki a gyakori pórnépétől kér életvezetési tanácsokat. Nem hangzik nagyon hihetően. Ilyen állapotban egy pszichológus nem alkalmas munkavégzésre.
(Egyébként szerintem az a munka nem különösebben stresszes, mert az egyik első dolog, amit megtanulnak, hogy hogy tartsanak távolságot. Nem engedhetik át magukat az ügyfelek bajának, mert ha nagyon bevonódnak érzelmileg, nem tudnak racionálisan segíteni.)
Ha a szomszédban ott a kisbolt, ahol rögtön tudsz piát venni, akkor nehéz lesz.
Én a családomban több alkoholistát is láttam, valakit 2 hónapja temettünk el. Borzalmas szer az alkohol és legális is. 28 éves koromig Én is az a hétvégi partyarc voltam, mindig benyomtunk. Egyszer céges bulin nagyon tele lettem és teljesen hülyét csináltam magamból. Azóta nem ittam, csak alkoholmentes sört, azt is elég ritkán. 5 év absztinencia után már az alkohol ízét sem bírom, nem tudom meginni.
Látni más leépülését, kétségbeesett tehetetlenségét, hogy szeretné letenni, de már a pohár irányít... nekem ez nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!