Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha hiszel Istenben, miért nem...

Ha hiszel Istenben, miért nem hiszel az oltásban?

Figyelt kérdés

Fordítva is érdekes lehet a kérdés. Személy szerint ateista vagyok, de az oltást mellett egyértelműen kiállok.

Gyakorlatilag mindkét témakör abban hasonló, hogy egy átlagos embernek egyikre sem lesz személyes tapasztalaton alapuló bizonyítéka, persze más-más okból.

A kérdés viszont adott, ha te vallásos vagy, de nem oltakozol, miért hiszel a társadalomnak az egyik kérdésben, de a másikban nem?

2021. nov. 19. 14:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Az oltóanyagot láttam, a beadását éreztem. Isten ezzel szemben hol van, hogyan jelenik meg, ha "létezik"?

(Megj.: nem kérek privátban vallási magyaarázkodásokat!)

2021. nov. 19. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Istenben hiszek! Hívő vagyok! De be is vagyok oltva.
2021. nov. 20. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Amit Isten alkotott az tökéletes, amit ember alkot tökéletlen.

A pfizer oltásrol kiderült szivizomburokgyulladás a mellékhatása, amit fel kell tüntetni a gyártónak ezután.

2021. nov. 20. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

Vidiripi

Még sehol nem volt az oltás amikor ez a betegség már terjed az egész világon.

És akkor is kapták el emberek és láss csodát túlélték!

Oltás nélkül.

Én inkább azon vagyok elcsodálkozva hogy állítólag egészségügyi dolgozó, olyan kijelentést mondott hogy: Az oltatlanok miatt mind meghalunk!

- Na már most ez egy hatalmas nagy baromság de a legnagyobb az hogy ha ezt egy egészségügyi dolgozó mondja!

- Főleg hogy pl. az ebola egy sokkal halálosabb betegség de van olyan ember aki még azt is túléli! És ez tény!

- Tudom hogy oltás nélkül is túlélhető pusztán az emberi immunrendszer képes rá ami képes az ebolát is legyőzni!

Ezek tények.

És az is hogy olyan is belehalt a koronavírusba aki 2 vagy 3 oltást is felvett! De olyan is van aki pont az oltásba halt bele illetve annak mellékhatásába!

Azért nem hiszek az oltásban mert én azt látom hogy az emberi immunrendszer sokkal jobb. Annál mindenképp hogy egy kétes hatásfokú oltás legyen a megoldás. Amelynek már egyre több mellékhatása ismert de még mindig nem tudjuk a valóban hosszútávú hatásait!

2021. nov. 20. 11:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Milyen hülye kérdés! Hogy jön össze a kettő?

Az oltásban nem kell hinni: bizonyított hogy pár hónapig véd, aztán vége. Aki meg be van oltva, az is elkaphatja, kisebb arányban. A mellékhatások még nincsenek rendesen feltárva, sőt többen is belehaltak.

[link]

Hogy kéne ezek után az ótásban hinni? Az állam osztogatja, te meg vagy átveszed vagy nem. Ha nem, akkor egy csomó hátrány ér..

Az Isten-hitnek is különféle formái vannak, sokan csak valószínűleg hisznek benne, mások teljes bizonyossággal. Egyesek a személyes Istenben hisznek, mások egy személytelen erőben..

Ha tetszik, ha nem, nyugodtan pontozd le!

2021. nov. 20. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyes/Ötös vagyok.

Milyen gyógyszer az,ami azért nem működik,mert más rajtad kívül nem veszi be?

Amúgy hozzáfűzném a 15.-höz,hogy nem mindenki halt meg,volt akinek gyereke nem lehetett. Egy darab épp sejtecskéje sem maradt hozzá.

Ja és amúgy a vírust ki hozza be?Ki hozza be a delta 204829 millió féle variánst,ha oltatlan nem mehet ki,oltatlan nem jöhet be,oltott mehet ki,és oltott jöhet be?

Mellesleg miféle oltás,amiből millió darab kell csak hogy biztosra menj?

Én emlékszem rá,hogy kaptam hepatitis ellen,mint minden kisgyerek még általánosban.

20 éves vagyok.

Abból nem kellett 250 ezer darab.

Brit tudósok szerint annak segít a legtöbbet a vakcina,akik eladják.

Talán ezért nem elég egy oltás.

Ja,és hogy lehet elhinni ezt az átkozott csetepatét?

Kína vesz oroszt,vesz pfizert.

Az orosz vesz kínait.

Az amerikai vesz kínait.

Akinek nincs elég(kétlem,hogy ha gyártania kell valamit kínának nincs miből) akkor miért ad el?

Ha valakinek van elég,elad másnak,de minek vesz ha van neki elég?

Talán nem bízik a sajátjában?

Istennek szerintem ha van,köze nincs ahhoz hogy mi milyen rendszert alkottunk,ő csak annyit mondott hogy tessék.

Itt van ez,az,amaz.

Van két szemed,van két lábad,van két kezed,stb.

Sok dologra képes vagy.

Senki,még az Isten hívők sem mondták soha hogy legyél barbár,trehány,undorítóan viselkedő parazita kapzsi csaló hazug kqva anyád. Már nem írtam vesszőket,bocsi...

Tehát az már más kérdés,hogy pap papa hívta a katonákat,ha nem hittél...

De maga Isten,vagy a vallás nem jelöl ki semmi ilyesnit.

Isten,vagy a vallás tanításai nem mondják ki,hogy minden jó amit ember alkot. Sőt...

Az más

2021. nov. 20. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!