Nemi identitásod szerint melyik csoportba tartozol?
#18 Lehet, hogy agender, csak még maga se tud róla. 😂
#18 Úr isten ne legyél ilyen buta😅
A személyidben az van, hogy női, vagy férfi tested van. Az identitás az k..rvara más. Szted van olyan akinek pángender van a nyamvadt igazolványában? Értetlen...
#21 Már megint ez a vallásos/szektás gondolkodás. Gyerekek....
Katolikus rokonok között ateistaként már le kellett játszanom pár ilyen meccset.
"hiszel istenben?"
"nem, ateista vagyok"
"jaj egek, ha nem hiszel istenben, akkor biztos pogány vagy, mert mindenki hisz valamiben"
"nem.. ateista vagyok,nem hiszek semmiben."
Ugyanez az értelmi színvonal vagy te is.
"nincs nemi identitásom, hanem egy női testem van."
"akkor biztos agender vagy!! olyan nincs hogy valakinek ne legyen identitása!!"
"nem.. nőként nincs gender identitásom, hanem csak egy női testem van"
Szektások bmeg😅
De oké, nesztek. Az identitásom feketésvörös hajú (rejtélyes/ravasz) és alacsony (az alacsony emberek sztereotipen ingerlékenyek és energikusak, míg a magasak tunyák és lazák)
Még ennek is több értelme volt, mint azt mondani hogy genderqueer vagy mi az édes anyátok vagyok😅😅
De huss huss, menjetek inkább tanulni az érettségire, mert ilyen felfogóképességgel sosem lesz meg.
Miért van az,hogy hangyák vagyunk a földön a többi országokhoz képest,és megengedjük magunknak hogy ennyire *a legtöbbször használt szó manapság a nyelvben* legyünk?
Most nem azért,de megértem hogy az USA népessége nagy,és ahol nagyon sokan vannak,ott sok a *a legtöbbször használt szó manapság a nyelvben*.
De mi kevesen vagyunk,ott is 90%,és itt is 90%.
Esküszöm,hogy ha divatba jönne,hogy levágják egyesek a fülüket,akkor már a fél magyar népesség levágná a fülét 1 éven belül...
És ápolatlan lenne,akinek mindkettő megvan.
Betegek de komolyan...
Az ilyenekkel csak megerősítik sokan,hogy ugyanazt tegyem mint mások,akik lelépnek és nem találkoznak ilyennel.
Ha így halad ez a társadalom,akkor éveken belül a magyart nem népcsoportnak hanem betegségnek fogja számontartani a világ...
Már most borítékolom nektek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!