Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nemi identitásod szerint...

Nemi identitásod szerint melyik csoportba tartozol?

Figyelt kérdés

2021. nov. 16. 11:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
89%

#18 Lehet, hogy agender, csak még maga se tud róla. 😂

[link]

2021. nov. 16. 23:42
 22/40 anonim ***** válasza:
3%

#18 Úr isten ne legyél ilyen buta😅

A személyidben az van, hogy női, vagy férfi tested van. Az identitás az k..rvara más. Szted van olyan akinek pángender van a nyamvadt igazolványában? Értetlen...

#21 Már megint ez a vallásos/szektás gondolkodás. Gyerekek....

Katolikus rokonok között ateistaként már le kellett játszanom pár ilyen meccset.

"hiszel istenben?"

"nem, ateista vagyok"

"jaj egek, ha nem hiszel istenben, akkor biztos pogány vagy, mert mindenki hisz valamiben"

"nem.. ateista vagyok,nem hiszek semmiben."

Ugyanez az értelmi színvonal vagy te is.

"nincs nemi identitásom, hanem egy női testem van."

"akkor biztos agender vagy!! olyan nincs hogy valakinek ne legyen identitása!!"

"nem.. nőként nincs gender identitásom, hanem csak egy női testem van"

Szektások bmeg😅

De oké, nesztek. Az identitásom feketésvörös hajú (rejtélyes/ravasz) és alacsony (az alacsony emberek sztereotipen ingerlékenyek és energikusak, míg a magasak tunyák és lazák)

Még ennek is több értelme volt, mint azt mondani hogy genderqueer vagy mi az édes anyátok vagyok😅😅

De huss huss, menjetek inkább tanulni az érettségire, mert ilyen felfogóképességgel sosem lesz meg.

2021. nov. 17. 00:11
 23/40 anonim ***** válasza:
95%
#22 Hűha, 12 évesen ne igyál ennyi kólát, mert most is nagyon megártott. :D
2021. nov. 17. 00:52
 24/40 anonim ***** válasza:
76%
Gyerekek, ezt az eszmecserét olvasni kezd egyre érdekesebb lenni.
2021. nov. 17. 07:26
 25/40 anonim ***** válasza:
19%
A transzneműség nem egy identitás, a többi között meg átfedések vannak. Ennek a szavazásnak így semmi értelme.
2021. nov. 17. 16:16
 26/40 anonim ***** válasza:
81%
#25, a transzneműség pedig ogenis identitás, ha ezt tagadod, akkor alapvető biológiai ismeretek sincsenek meg neked a nemekről.
2021. nov. 17. 20:34
 27/40 anonim ***** válasza:
87%
#26: Hogy jön ide az alapvető biológia? A nemi identitás fejben dől el, attól függ, hogy minek érzed magad, nem pedig attól, mi van a lábad között, vagy hogy milyen kromoszómáid vannak. A transzneműség pedig egy állapot, nem pedig identitás. Transzneműnek lenni annyit jelent, hogy nem azzal a nemmel azonosulsz, ami testileg vagy. Mondhatod, hogy férfi vagy, nő vagy (esetleg azt, hogy transz férfi vagy transz nő, de így, különírva, mert a transz itt egy jelző, nem pedig az identitás része), nem-bináris, agender, bigender, genderqueer, genderfluid, stb., ezek lehetnek identitások, viszont a transzneműség az nem egy nem és nem nemi identitás, hanem egy tulajdonság. Olyan mint a barna szem, a szőke haj, a 182 cm-es testmagasság, vagy a laktózérzékenység, ezek sem identitások, hanem egyszerű testi tulajdonságok. Transzneműként azt hiszem, eleget kutattam ezt a témát, úgyhogy jobban tudom, akármennyien is pontoztok le.
2021. nov. 17. 20:44
 28/40 anonim ***** válasza:
16%
#27, állapot, értem. Ezek szerint gőzöd nincs mi az identitás fogalma. Az hogy hogyan akarsz elhatárolódni transzneműként a genderideológiától és ezt hogyan magyarázod nekem teljesen mindegy. Abban a pillanatban, hogy te a biológiai nemedtől eltérően hatarozod meg magadat az már identitás kérdése.
2021. nov. 17. 21:11
 29/40 anonim ***** válasza:
60%
#28: Az identitás azt jelenti, hogy mi az, ami számomra én magam vagyok, mi az, amivel azonosulni tudok, ami alapvetően meghatároz engem. Cisznemű embereknek ugyanúgy van (lehet) nemi identitása, mint a transzneműeknek, ez nem ennek a függvénye. Ha te ennyire benne vagy a témában és szerinted nekem gőzöm sincs róla, kifejthetnéd, hogy számodra mit jelent az identitás fogalma. Az ún. "genderideológia" pedig nem létezik, ez csupán egy szélsőjobbos propaganda által kreált szóösszetétel. Nem létező dologtól elég nehéz elhatárolódni.
2021. nov. 17. 21:25
 30/40 anonim ***** válasza:
6%

Miért van az,hogy hangyák vagyunk a földön a többi országokhoz képest,és megengedjük magunknak hogy ennyire *a legtöbbször használt szó manapság a nyelvben* legyünk?

Most nem azért,de megértem hogy az USA népessége nagy,és ahol nagyon sokan vannak,ott sok a *a legtöbbször használt szó manapság a nyelvben*.

De mi kevesen vagyunk,ott is 90%,és itt is 90%.

Esküszöm,hogy ha divatba jönne,hogy levágják egyesek a fülüket,akkor már a fél magyar népesség levágná a fülét 1 éven belül...

És ápolatlan lenne,akinek mindkettő megvan.

Betegek de komolyan...

Az ilyenekkel csak megerősítik sokan,hogy ugyanazt tegyem mint mások,akik lelépnek és nem találkoznak ilyennel.

Ha így halad ez a társadalom,akkor éveken belül a magyart nem népcsoportnak hanem betegségnek fogja számontartani a világ...

Már most borítékolom nektek.....

2021. nov. 17. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!