Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a nemi identitásod és...

Mi a nemi identitásod és miben nyilvánul ez meg?

Figyelt kérdés
Tehát a biológiai adottságokon kívül mi az, ami miatt férfiként, nőként, vagy egyéb neműként azonosítod magad?
2017. aug. 8. 13:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Az én nemi identitásom szerintem macska, mert nagyon sokat szoktam aludni, valamint imádom a húsokat és a tejet is. Szeretek dolgokat letologatni a kezemmel az asztalról/polcról, aztán nézni, ahogy lezuhannak a mélybe. Majd elsétálok, mintha semmi se történt volna. Néha ok nélkül köcsög vagyok másokkal, de amikor egy kis ölelgetésre van szükségem, elkezdek tekeregni a lábuknál vagy eszkimópuszit adok nekik. Könnyen el lehet altatni azzal, hogy az arcomat simogatják vagy nyomkodják a tenyereimet.
2017. aug. 8. 14:03
 2/21 A kérdező kommentje:
Te tudod.
2017. aug. 8. 14:06
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Férfinak azonosítom magamat, mert férfiként gondolkodok, viselkedek, mozgok, és beszélek. A nőket szépnek látom, a férfiak közömbösek a számomra, a melegektől meg hányingerem van. Ezen kívül férfias dolgok érdekelnek, pl. motorozás, íjászat, dobolás.
2017. aug. 8. 14:11
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

#1! 😂 köszi, ezen jót nevettem.

Én látszatra nő vagyok. Agyilag viszont lehet félig férfi. Imádok barkácsolni, festeni, szeretek focizni is (mondjuk itt félig nő vagyok, mert a tv-ben utálom a focimeccset). Szeretem az autókat (nem, nemcsak a Ferrarit, hanem egy tuning trabantra is hosszú percekig rá tudok csodálkozni).

Tulajdonképpen szeretek betonozni, felásom a kertet is ha arról van szó. Utálok ruhát vásárolni, az mindig nyűg és a tömeget sem szeretem. Szóval valahol a lelkem mélyén lehet férfi vagyok...

2017. aug. 8. 14:13
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Sokaig no voltam mert rosszul allitottam be a facebookon. De mar egy ideje ferfi vagyok.
2017. aug. 8. 14:15
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, érdekeseket írtok.
2017. aug. 8. 14:21
 7/21 anonim ***** válasza:
60%
Apacshelikopter és abban, hogy pörög a propellerem.
2017. aug. 8. 14:27
 8/21 anonim ***** válasza:
Szeretek erot es kedvesseget nyujtani a lanyok szamara, es hogy felnezzenek ram.
2017. aug. 8. 14:42
 9/21 anonim ***** válasza:

18 éves lány vagyok. Pont ma kérdeztem anyutól, hogy igazából ők fiút vártak? (Két idősebb fiútesóm van egyébként) :D

Kislányként babáztam, barbiztam, meg minden hasonló kislányos dolgokkal foglalkoztam, ruhát varrtam nekik. Úgy két éve kezdtek el érdekelni az autók és az egyéb járművek, elektronikai dolgok.

Szóval lány vagyok, természetesen érdekel az öltözködés, kinézet, de nálam ez már lecsengett, csak minimális szinten, amennyire szükséges foglalkozom vele. Nem sminkelem magam egyáltalán, nem festem a körmöm sem, ékszereket is nagyon ritkán hordok, szoknya, ha egy évben kétszer van rajtam, azzal már sokat mondok. Magassarkú cipőt már nem is veszek, egyiket sem hordtam, amit vettem. Nem mondanám, hogy fiúsan öltözködöm, mert ez nem igaz, de nem foglalkoztat nonstop, hogy mit vegyek/veszek fel, ki néz meg a ruhám és a kinézetem miatt. Fiús dolgok érdekelnek. Külsőleg lány vagyok, viszont a lelkem mélyén egy fiús lány van. A fiúk érdekelnek és szeretnék is majd családot. Lehetséges, hogy idősödve érzékelhető lett mégiscsak, hogy két fiúval nőttem fel.

2017. aug. 8. 14:46
 10/21 anonim ***** válasza:
49%

Biológiailag nő vagyok, és akként is azonosítom magam, mert így lettem szocializálva, és a társadalom is így kezel.

Másrészről viszont szerintem hülyeség (ráadásul káros hülyeség) nemi sztereotípiák alapján kategorizálni magunkat. Ez az egész "Hú én a kék színt szeretem, nem a rózsaszínt, és szívesebben nézek akció filmeket, nem pedig romantikusokat, szóval nem illek a többi nő közé" baromság kezd túlságosan elterjedni a fiatalok körében.

2017. aug. 8. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!