Hogy tudom az identitásomat meghatározni? Van erre valamilyen tanfolyam, vagy pszichológus esetleg?
Figyelt kérdés
Úgy érzem elvesztettem önmagam, főleg mióta anya vagyok, 2 éve.
Anya vagyok, feleség, bejárónő, dolgozó nő, egyetemista, de én nem tudom hol vagyok, és főleg, hogy ki.
2020. dec. 25. 21:46
1/6 anonim válasza:
Ez mind te vagy, csak más más szerepben.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, bizonyos értelemben, de egyik sem tesz boldoggá.
2020. dec. 25. 21:51
3/6 anonim válasza:
Szuper no vagy, gratulalok, sok mindent elertel, kicsit elfaradtal, da ne add fel.Nem tudnal egy kicsit kikapcsolodni, hogy visszaterve talald meg a boldogsagot azokban a nagyszeru dolgokban, amit mar elertel?
Ertekes ember vagy, bizzal magadban, csak igy tovabb!
5/6 anonim válasza:
Szerintem az ilyet át lehet beszélni a pszichológussal, én bátran ajánlom.
Az is lehet, hogy pihenésre van szükséged. Nem könnyű ez a sok minden egyszerre.
6/6 anonim válasza:
Add le a gyerekeket a nagyszülőknek, ti meg a pároddal menjetek el pár napra valahova kicsit kikapcsolódni itt belföldön. Tudom, most nehéz, nincsenek wellness hotelek se, de akár egy kis faházat kibérelhettek a semmi közepén, romantikázhattok a csendben ketten, a férjed majd kihozza belőled az igazi nőt, aki kicsit elfáradt mostanság. Vagy csak gyerek nélkül zárkózzatok be otthon, és ott tegyétek ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!