Miért érzem magamat ilyen furcsán a pszichológusnál?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve járok a terapeutámhoz, nagyon rendes meg segítőkész, de van egy olyan érzésem, hogy nem vesz elég komolyan, mintha magában ítélkezne felettem. Szoktak lenni olyan kérdései is, amiket rosszindulatúnak érzek, egyre kevésbé mondom el a dolgokat. Elmondtam neki ezeket az érzéseket, de azt mondta nincs semmi negatív benne és megkérdezte, hogy miért érzem ezeket. Egyre feszültebb meg görcsösebb vagyok nála, de mégis szeretek hozzá járni.2020. nov. 24. 15:41
1/6 anonim válasza:
Neurotipikus vagy? Szerintem nekik nagyon nehéz lehet egymás között érthetően kommunikálniuk, mert minden kérdés/megjegyzés mögé valami mögöttes tartalmat képzelnek oda. Én autista vagyok, és nekem nincs ezzel semmi problémám. Mindig szó szerint értem, amit kérdeznek tőlem, és eszembe se jut, hogy valamit beleképzeljek, ami nincs is ott, pláne valamilyen negatív dolgot minden ok nélkül.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit jelent, de utánanézek. :)
2020. nov. 24. 15:48
3/6 A kérdező kommentje:
Ezek a dolgok nem igazán jellemzőek rám szerintem. :/
2020. nov. 24. 15:52
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt elolvastam, de egy másik cikkben írták, hogy könnyű kapcsolatot teremtenek és nincs érzékszervi problémájuk (egyik sem igaz rám)
2020. nov. 24. 15:55
6/6 anonim válasza:
ha piszká téged akkor menj máshoz. az ilyen nem jó aki nem a munkát teszi előbbre hanem a piszkos élvezeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!