Miért ilyen velem a szomszéd?
Figyelt kérdés
2 hónapja költözünk ide, eleinte normális volt (1-2 alkalom). De azóta ha lát folyton beszól, kötekszik, volt mikor verekedni is akart, pedig sose szóltam neki semmi rosszat. Tegnap is megyek le a ház elé, ott cigizik a haverjával és elkezd kóstolgatni, hogy kemény vagyok-e meg hogy kérek-e egy pofont, meg ilyen gyerekes dolgok. Múltkor részeg volt, vagy szívott, vagy nemtom, elég furcsa volt, és nekem akart jönni, hogy miért vagyok ott ahol ő van és húzzak onnan "paraszt". Hogy állítsam le, vagy beszéljem meg vele? Nem hiszem hogy az olyan könnyű lenne, de valami megoldás kéne, nem akarok terrorba élni.2021. nov. 15. 17:52
1/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán mire jó ez?
2021. nov. 15. 17:53
3/6 anonim válasza:
Nyakon kell baszni, biztos szereti! ;)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem lenne jó megoldás szerintem. Cigányok ezek, nem akarom hogy rámküldje a rokonait
2021. nov. 15. 17:59
5/6 anonim válasza:
cigány ezért , de te most már a csicskája vagy
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy az tenne jót kettőtök kapcsolatának, ha egy olyan pillanatban, amikor senki nem látja, úgy állon küldenéd plekniből, hogy behorpadjon, - aztán elmélkedhet három hónapon keresztül, amíg kúpokon él!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!